Kökény Attila: Becsaptak rendesen

Az énekes átverve érzi magát a Mutasd a Hangod! műsor után. Kökény Attila elítéli, ha a profi énekesek playbackeznek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.17.
Módosítva: 2024.02.18.
Mutasd a Hangod playback Kökény Attila énekes

Kökény Attila vasárnap este a TV2 szórakoztató zenés műsorában, a Mutasd a Hangod!-ban vendégeskedik. Az énekes izgatott nagyon, ugyanis duettezni is fog egy amatőrrel, aki vagy nagyon jó énekes, vagy borzalmasan hamis tátogó. Attila nehezen tudta eldönteni a forgatás alatt, hogy mi igaz, és mi nem.

Kökény Attila
Kökény Attila lesz a Mutasd a Hangod! vendége. (Fotó: Bors)

Minden olyan műsort szeretek, ami zenével kapcsolatos. Azért érdekes a Mutasd a Hangod!, mert benne senki sem az, aminek látszik, sőt az-az igazság, hogy annak ellenére, hogy amatőrökről beszélünk, nagyon is jól el tudják hitetni mindenkivel azt, hogy tudnak énekelni” – kezdte az énekes a Metropolnak, aki határozottan kijelentette:

Hát az van, hogy én be lettem csapva rendesen

– jegyezte meg Attila, aki mindemellett nagyon jó élményekkel gazdagodott.

Kökény Attila
Kökény Attila azt érzi, hogy becsapták - Fotó: TV2

Kökény Attila nem ismeri el a playbacket

Kökény Attila egy nagyon tehetséges, igazi énekes, akinek elég csak a hangját használnia ahhoz, hogy szórakoztassa a közönséget, így nem véletlen, hogy szégyenteljesnek tartja a tátogást egy hivatásos énekesektől:

A playback-nek szerintem magában nincs helye a zeneiparban. Vannak olyan környezetek, műsorok, szituációk, ahol gyakorlatilag nem lehet megoldani, hogy élőben énekelj, mert esetleg a technika nem engedi, de ahol meg lehet oldani és ott valaki playback-el, az szégyellje magát” – jegyezte meg az énekes, aki azt is elárulta, hogy számára fontos a jó alvás mostanság, ugyanis rengeteg dolga van.

Kökény Attila
Kökény Attila naptárja tele van. (Fotó: TV2)

Telt házas bulik

Attila naptárja tele van feladatokkal. Nagyon oda figyel magára, sokat alszik, hogy jól felkészült legyen és mindig a maximumot tudja hozni:

Most is egy koncert helyszínére tartunk, hat fellépésünk lesz a hónapban Rakonczai Viktorral közösen. Ilyenkor nagyon fontos számomra a jó alvás, mert kipihenten tudok csak maximumot nyújtani a színpadon” – mondta Kökény Attila.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás