A mozizásról sem mondott le Agárdi Szilvi, pedig beszóltak neki





Szürreális történettel rukkolt elő a vak énekesnő. Agárdi Szilvi mozis élményéről számolt be a rajongóinak – a tőle megszokott derűvel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.27.
agárdi szilvi mozi fehér bot

Agárdi Szilvi a lehető legteljesebb életet éli: énekesi karrierje mellett például lovagol, és még a mozizásról sem mondott le, annak dacára, hogy vakként éli a mindennapjait.

agárdi szilvi
Agárdi Szilvi meglepő történetet mesélt el Fotó: Bors

Agárdi Szilvi kijött a moziból: kár volt

A különleges hangú énekesnő születésétől kezdve aliglátó volt, tehát sziluetteket, fényeket, színeket valamelyest látott – ám állapota egyre romlott, majd 2021-ben néhány nap alatt teljesen megvakult. A mindig mosolygós, pozitív lány megtanult ezzel élni, s nem hajlandó önsajnálatba süppedni. TikTokján rendszeresen készít öniróniától nem mentes videókat. Legutóbb egy mozis élményét elevenítette fel.

A barátnőm és én kitaláltuk, hogy beülünk egy jó kis mozifilmre. Ki is választottuk a popcornt, megvettük az üdítőt, be is ültünk. Viszont a film nem tetszett, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy kimegyünk. Ahogy a sorok között mentem le a lépcsőn, egyszer csak azt hallottam a lábam alatt, hogy: krrr. Mondom: »Atyaúristen, tuti, hogy ráléptem valamire, csak ne nachos legyen léci, léci« – mesélte a vak énekesnő, majd így folytatta:
Aztán egy fickó hangját hallom mellőlem, azt mondja: »mivan, b*zdmeg, nem látsz?« Gondoltam magamban: ez az, végre, eljött a pillanatom, jól belenézek a szemébe... ja nem tudok, na mindegy. Szóval megmondom neki, hogy: »nem, képzeld el, hogy nem«. Felém fordul, azt mondja: »úristen, ne haragudj, nem tudtam!« Mutattam neki a fehér botot, a barátnőm elkezdett nevetni, akkor már én is nevettem. Mondom: »semmi baj, az ember tévedhet, legalább tényleg igazad volt«” – fejezte be a történetet nevetve az énekesnő.

A kommentszekcióban néhányan felvetették, hogy vakként vajon hogyan tudja élvezni a moziélményt. Többen is Szilvi védelmére keltek, megmagyarázva, hogy neki bizonyára úgy is szórakozás, ha csúcsminőségben hallgatja a filmet, eszi a mozis rágcsát. 

A lovaglásról sem mondott le

Agárdi Szilvi nem csak a mozizásról nem mondott le: szenvedélyének, a lovaglásnak is hódol. Nemrég egy látók számára is bonyolult műveletet mutatott be: felkantározta Pufi nevű lovát!

 





 





Ezeket olvastad már?
Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

„Meg fogsz halni nemsoká” – Életveszélyesen megfenyegették a Házasság első látásra sztárját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás