Hoppá! Lánykérés volt Zséda koncertjén – Fotó





Fantasztikus koncertet adott Zséda január 4-én a Vígszínházban. De arra senki nem számított, hogy az egyébként is szuper hangulatot egy romantikus eljegyzés teszi még szebbé.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.01.06.
Zséda meglepetés eljegyzés

A tavalyi nagysikerű dupla teltházas karácsonyi műsor után, Zséda ismét visszatért a Vígszínházba, ezúttal egy évindító koncerttel. A sztárvendég Dolhai Attila volt, akinek kulcsfontosságú szerepe volt a lánykérésben. 

Zséda eljegyzés
Zséda is segített a lánykérés szervezésében / Fotó: Instagram

Zséda is segített a meglepetéseljegyzésben

Az énekesnőnek nagyon tetszett zeneszerző barátja ötlete, hogy a Lyra koncertjén kérje meg kedvese kezét. Persze erről a közönség semmit nem tudott, így nagyon meglepődtek, amikor Zséda és sztárvendége lementek közéjük. Mindezt Dolhai Attilával közös új daluk előadása közben, ami a hűségről szól. S miközben énekelve sétáltak, egyszer csak odamentek egy hölgyhöz, majd őt kézen fogva felvezették a színpadra.

„Ott pedig Létray Ákos barátom elővette a zsebéből a piros bársonydobozt és a kedvese elé térdelt, nagyon lúdbőrös, megható pillanat volt – mesélte a koncert másnapján lapunknak Zséda. – Hónapokig szerveztük a lánykérést, hogy minden tökéletes legyen, ebben nagyon sok ember munkája benne van.” 

Konkrétan az eljegyzés benne volt a forgatókönyvben, mert tényleg az volt a cél, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy Ákos megálmodta. Benne volt mindenki a zenekarból, a hangmérnök is, sőt a Vígszínházból is mindenki, az ügyelő is. Jaj, el ne felejtsem, hogy a válasz igen volt! Tényleg fantasztikus pillanatok voltak, sokan megkönnyeztük a boldogságukat. Itt is szeretnénk még egyszer megköszönni a teátrumnak, hogy akár a koncerttel, akár az eljegyzéssel kapcsolatban ennyire rugalmasak, együttműködőek voltak, nélkülük ez nem sikerült volna!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás