Shane Tusup megmutatta, hogy beszél magyarul – Videón, mennyit fejlődött a sztáredző nyelvtudása

Shane Tusup magyarul köszöntötte a követőit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.02.
Shane Tusup nyelvtanulás

Hosszú Katinka egykori férje és edzője, Shane Tusup az utóbbi időben elkezdett egy kicsit intenzívebben magyarul tanulni, hiszen már jó ideje itt él, és ide köti őt a munkája és természetesen a szerelme, Nagy Viktória Zoé is, akivel nemrég jelentették be, hogy első közös gyermeküket várják – mondani sem kell, hogy hatalmas a boldogság.

Nagy Viktória Zoé és Shane Tusup / Fotó: Szabolcs László

Shane Tusup a jelenlegi párja előtt Szabó Zsófival is együtt volt egy ideig, de máig nem lehet pontosan tudni, hogy mi vezetett a hirtelen szakításukhoz, pedig már az eljegyzés is megvolt. A sztáredző rögös utat járt meg a boldogsághoz, de végre minden sínen van számára és hamarosan családot alapítanak Nagy Viktória Zoéval.

Úgy tűnik, hogy a rengeteg munka és a szerelme mellett a nyelvtanulásra is jutott ideje Shane Tusupnak, ugyanis hallhatóan sokat fejlődött a magyar nyelvtudása, és ezt meg is mutatta nemrég egy videóban.

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok minden kedves követőmnek!

– mondta a felvételen Shane Tusup, akinek ugyan még van akcentusa, de egész magabiztosan beszél magyarul.

A videón egy cuki kiskutyát tart az ölében a híresség, aki azt is megmutatta, hogy a kutyus nagyon szereti őt, hiszen puszit is adott neki a forgatás során – itt lehet megtekinteni a felvételt:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás