„Nem védekezünk a férjemmel” – intim vallomást tett a TV2 sztárja





Sebestyén Katja a sorsra bízza, születik-e újabb gyereke Pétertől.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.01.13.
Sebestyén Katja TV2 Sztárban Sztár leszek! gyerek

Hamarosan kétéves lesz Sebestyén Katja kislánya, Patrícia. Az énekesnőt még 2019-ben, a Sztárban Sztár leszek! első szériájában ismerte és szerette meg az ország, Tóth Gabi csapatát erősítette.

Katja nagy népszerűségnek örvend a Sztárban Sztár leszek! óta (Fotó: TV2)

Katjával nagyot fordult a világ a TV2 tehetségkutatóját követően, ugyanis 2021-ben hivatalosan is elvált a férjétől, akivel 16 évig élt házasságban, és akit két gyermekkel ajándékozott meg. Katja végül egy nagyon jó barátjában, Petiben lelt igazi lelki társra, szerelmük pedig annyira tartósnak bizonyult, hogy 2021 nyarán, mindössze 3 hónappal a válás után feleségül ment hozzá, 2022 február elején pedig a világra jött szemük fénye, Patrícia.

Patrícia egy igazi csoda

A kis Patrícia igazi csoda, ugyanis Katjával korábban közölték az orvosok, hogy nagy valószínűséggel nem eshet teherbe. A szíve mélyén érezte, életmódváltással orvosolhatja a kialakult helyzetet. Elkezdett rendszeresen futni, megszabadult súlyfeleslegétől és 2021 tavaszán áldott állapotba került.

Katja abból sem csinált soha titkot, hogy szeretne még egy gyermeket a szerelmétől, ám ennek az a feltétele, hogy fogyjon. Korábban úgy volt vele, hogy tavaly elérheti a kitűzött célt, ám ennek épp az ellenkezője történt meg vele, így egyelőre várat magára az újabb kis poronty.

Különös jóslat

Azt még senki sem tudatja, hogy a 2024-es év mit tartogat az énekesnő számára, ám egy kevéssé komolyan vehető Facebookos jóslat szerint idén újra megérkezik hozzájuk a gólya. Ezt a víziót Katja nevetve osztotta meg a Facebookon, majd megkeresésünkre elárulta, hogy is áll most a babaprojekt.

Nem védekezünk a férjemmel, ennyit elárulhatok! Úgy vagyok vele, hogy ha jönni akar az újabb kis csoda, akkor jöjjön. Ám ami a fogyást illeti, az nem sikerült, sőt! Az az igazság, hogy nagyon jól főzök, az evés ráadásul nálunk mindig egy közösségi élmény, nem beszélve az ünnepekről. Zabáltam, na! Ráadásul valahogy nem is indul be a fogyás, pedig most, hogy egyedül vagyok otthon, éheztetem magam. Csak nem akar a mérleg kevesebbet mutatni száz kilónál, amit nagyon sajnálok, sőt, vannak olyan napok, amikor száztíz kiló is vagyok, mert megköti a testem a vizet. Lényeg a lényeg, hogy korábban a testsúlyomhoz kötöttem az újabb babát, most elengedtem ezt a kérdést. Természetesen az életkoromat is figyelembe kell venni, hiszen hamarosan negyvenkét éves leszek, és korábban is arra figyelmeztettek az orvosok, hogy nehezen fogok teherbe esni. Meglátjuk, mit hoz az idei év

- ecsetelte a Metropolnak a TV2 egykori sztárja.

 





 





Ezeket olvastad már?
Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás