Kiderült! Erre költi a legtöbb pénzt a Tankcsapda sztárja





A debreceni rockbanda dobosáról sokan nem tudják, hogy nem csak zenészként állja meg a helyét, de nagyon sikeres üzletember is.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.01.13.
Tankcsapda pénzköltés Kincsvadászok ereklye

Új szerepben tűnik fel hamarosan Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa. Január 22-én indul a TV2 legújabb műsora, a Kincsvadászok. A műtárgykereskedő show-ban régi családi ereklyék, értékesnek vagy épp értéktelennek gondolt régiségek keresik új gazdájukat Till Attila műsorvezetésével és a műkereskedő szakma legjobbjaival. A műsor kereskedői közt lesz Fejes Tamás, akiről sokan nem tudják, hogy a zene mellett a kereskedelem is közege.

 

Fejes Tamás Nagyházi Galéris Kincsvadászok
Imádta a Kincsvadászok forgatását a Tankcsapda sztárja (Fotó: TV2)

A Tankcsapda sztárjának az autók és motorok a gyengéi 

Fejes Tamás korábban beszélt arról, hogy már gyermekkorában is imádott seftelni és már a Tankcsapda előtt sikeres vállalkozó volt. Mindig figyeli az új lehetőségeket, mibe lehet, mibe érdemes befektetni.

Az ingatlanon kívül a legtöbb pénzt az autókra költöttem” – mesélte lapunknak a zenész. 

Pontosabban autó és motor, ez a gyenge pontom. De befektetésként vettem értékes festménysorozatot. Egyébként ebbe a sorozatba a műsorban is vásároltam egy festményt. De van óragyűjteményem is, ami nem olcsó. Persze van olcsó órám is, de olyan is, ami meglehetősen drága. Ezek vonzanak első sorban, de vonzanak még az ezüst tárgyak is. Igazság szerint én olyan vásárló vagyok, hogy akkor nem sajnálom a pénzt valamire, ami befektetésnek is jó. Ráadásul én szeretek is mindennek utánajárni, mindent elolvasni, úgy kiválasztani ezeket a tárgyakat. Nagyon izgalmas mindig a felkutatási, alkudozási fázis, az áhított tárgy becserkészése.

Licitálna a Rolling Stones dob szerkójára

Nem meglepő, hogy a debreceni rocksztár igazi ritkaságot tart otthon.

Simán licitálnék a Rolling Stones dobosának felszerelésére is! Van olyan Signature hangszerem, amiből itthon csak egy, de az egész világon is mindössze 250 van, ami aláírt példány. A Panthera gitárosa, Dimebag Darrell dedikálta, sertificate, vagyis eredeti igazolása van. Ez konkrétan felbecsülhetetlen értékű. Minden ilyen, ami nem csak arról szól, hogy kiadok érte pénzt és szép, hanem értéket képvisel, engem ezek vonzanak. Vannak olyan tárgyak, műtárgyak, ez a műsorból is ki fog derülni, amikre én egyáltalán nem mozdulok rá, mert nem az én közegem. Persze az ember változhat, volt például egy időszakom, amikor az egész házam antik bútorokkal, tárgyakkal volt berendezve. Sokan csodálkoztak is rajta, hogy nem mindenhol láncok lógtak, hanem ónémet stílus uralkodik a kecóban – vallotta be Fejes Tamás.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás