Vége: most utoljára láthattuk együtt Vadon Janit Balázsékkal





Kilépett a népszerű rádiós.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.15.
Módosítva: 2023.12.15.
Balázs Kecskemét Vadon Jani

Balázsék hármasa Vadon Janival és Rákóczi Ferivel már-már legendás volt. Nincs olyan magyar, aki legalább néhány órát ne hallgatott volna meg a rádióműsorukból, ők ugyanis az ország első számú rádiósai. Ahogyan azonban a Metropol is megírta már, 14 év közös munka után Vadon Jani távozik a trióból. 

Sebestyén Balázsék triója megbomlik

Itt maradnak azok az emberek, akiket nagyon szerettek, akikre számíthattok

– mondta Vadon Jani a hétfő reggeli adásban, aki a következőkkel indokolta döntését: 

„Tényleg, gondoljatok bele, aki a rádiózásban dolgozik, nem kell mondani, hogy amellett, hogy rengeteget kapunk tőletek, ettől a munkától, amellett itt vannak bőven olyan dolgok, amit nem hoznak vissza az idők. Amik kimaradtak az életünkben. Azt szeretném, ha az elkövetkező időszakban az életemben, ami nem a pénzről, az ismertségről szólnak, hanem arról szólnak, hogy feltöltsem magam élményekkel, családommal, impulzusokkal, amire eddig nem volt időm és energiám.”

Az utolsó közös fellépés

Tegnap Kecskeméten volt a trió, amellyel kapcsolatban Balázs szomorú hírt közölt: 

Minden percét imádtuk, köszi, Kecskemét! Ebben a formában hárman most álltunk utoljára színpadon. Köszi, hogy ennyien eljöttetek, köszi, hogy így szerettek minket, köszi, hogy ennyien eljöttetek elbúcsúzni Janitól és köszi, hogy ennyire fontos nektek ez a műsor… Nehéz szívvel, de nagyon jókedvűen csináltuk végig! Nem akarok még búcsúzkodni, hiszem van még pár adás együtt, haver, de minden percét élveztem és élvezem a veled, veletek töltött időnek a színpadon.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás