Pokorny Lia sajnálkozik a válásán, Ördög Nóriék szomorú bejelentést tettek, Tilla reagált Majka távozására





Ezen a héten sok izgalmas dolog történt a hazai sztárvilágban: válás, sírás, gyász. Mutatjuk azt az öt cikket, amire a leginkább kíváncsiak voltak az olvasók.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.24.
pokorny lia Ördög Nóri Dancing Tilla

Pokorny Lia és Csányi Sándor régen elváltak, a színésznő most színpadbéli válótársának üzent. Ördög Nóri és Nánási Pál elfáradtak év végére, Tilla pedig szomorú is, de megérti Majka távozását. A Dancing with the Stars versenyzői pedig még mindig izgalomban tartják az olvasókat. 

Pokorny Lia
Pokorny Lia viccesen üzent volt férjének, ez a hír bekerült a Heti top 5 hír közé Fotó: Pozsonyi Zita

Pokorny Lia válótársának üzent

A színésznő Csányi Sándor felesége volt, ám nemrég egy másik Sándorral, Nagy Sándorral állt színpadra: a Válótársas című, rögtönzésekkel teli estről november közepén a Facebook-oldalán írt Pokorny Lia. 

"Sándor, ne legyen olyan nyámnyila, maflán nézi, hogy a szám lila. Miért nem csókol, hogyha töri a frászt? Maga csak egy, maga csak egy, mitugrász?« Drága Nagy Sanyi, de kár, hogy elváltunk!” 

Ördög Nóriék elfáradtak az év utolsó napjaira Fotó: hot! magazin

Ördög Nóri a nehéz évvégéről tett bejelentést

Ahogy minden évben, a TV2 sztárja és férje most is készültek követőiknek karácsonyi dallal. Idén viszont majdnem nem jött össze a dolog, erről vallott nemrég Ördög Nóri és Nánási Pál, akik végül mégis elhozták nekünk a nótát. 

De jó, hogy eljöttél c. dalt azoknak küldjük, akik elveszítették egy közeli hozzátartozójukat. A hiány ilyenkor még fájóbb. De talán az segít, ha arra gondolunk, hogy karácsonykor közelebb jönnek hozzánk a csillagok. Hosszú volt ez az év. De lassan az ünnepekre is azt tudjuk mondani: de jó, hogy eljöttél...

Tilla Majka
Majka és Tilla nem csak kollégák, jó barátok is Fotó: TV2

Tilla se hagyta szó nélkül Majka távozását

Hatalmas port kavart a sztárvilágban, miszerint 16 év után elhagyja a TV2-őt az ózdi rapper és a rivális RTL Klubhoz igazol. Távozását sokan kommentálták, többek közt egyik legjobb barátja, kollégája, Tilla, akivel több műsorban is szerepeltek együtt.

Nagyon fogsz hiányozni!!!! De majd nyomjuk tovább privátban! ❤️🔥 nem akarok a saját ellenségünk lenni nézettségben, de a legnagyobb szeretettel és óriás barátsággal azt mondom: sok sikert babyboy!!!! 

Kitálalt Danny exe

Nem csak hazánkban, de Angliában is nagyon népszerű a táncos műsor, ott Strictly come dancing címmel fut. A híres rögbijátékost, Danny Cipriani is igent mondott a show-ra, aki nemrég vált el. Leendő táncpartnerével máris pikáns képeket láttak napvilágot, amiről exe ki is tálalt: szerinte ez borítékolható volt.  

Lissák Laura és T. Danny
Kiskutyáját siratja T. Danny táncpartnere, Lissák Laura Fotó: TV2

Gyászol a Dancing gyönyörű táncosa

Elvesztette imádott kiskutyáját, Csicsit Lissák Laura. A táncosnőnek nagyon fájdalmas a gyász, azt nem osztotta meg rajongóival, hogy mi volt az oka, de rengetegen fejezték ki részvétüket Laurának. Az Instagram-oldalán érzelmes sorokkal búcsúzott kedvencétől, és egy több képből álló fotósorozattal. 





 





Ezeket olvastad már?
Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás