Tóth Gabi elvesztette a hangját





Az énekesnő dalpremiert ígért keddre, de egy komoly megbetegedés miatt mégsem hallhatjuk az „Átkozott nyár” című új slágerét. Gabinak jelenleg igen nagy fájdalmai vannak, de bízik benne, hogy a gyors orvosi segítségnek köszönhetően hamarosan jobban lesz.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.10.24.
Tóth Gabi némaság mandulagyulladás betegség

Nagy várakozás előzte meg Tóth Gabi legújabb, „Átkozott nyár” című dalának a bemutatóját, hiszen az énekesnő idén még nem adott ki dalt, a magánéleti krízise kapcsán pedig megígérte, hogy ez az új szerzemény majd magyarázatot ad arra, ami vele és körülötte az elmúlt időszakban történt. 

Tóth Gabi
Tóth Gabi nehéz időszakon van túl, erről írt dalt Fotó: Metropol

„Jövő hét kedden (október 24-én) »Átkozott Nyár« dalpremierem lesz a Petőfi Rádióban, majd utána Csóka Peti gitárosommal és Duka Laci prímás barátommal muzsikálunk nektek élőben pár régebbi dalomat. Hamarosan jövök a részletekkel!”ígérte Gabi még a múlt héten, a bemutató azonban most elmarad. 

Megviselték a történtek 

Tóth Gabi nem csinált titkot abból, nehezen viseli azt, ami vele az utóbbi hónapokban történt. Az énekesnő – mint azt már mindenki tudja ebben az országban – szakított Krausz Gábor séffel, a közös gyermekük édesapjával, majd beleszeretett a Fricska táncegyüttes vezető művészébe, Papp Máté Bencébe, akivel azóta is egy párt alkotnak. Az internetes megmondóemberek persze apró cafatokra cincálták az énekesnőt ezért, aki bár igyekezett tartani magát, nyilvánvaló, hogy nem úszta meg sérülések nélkül a dolgot. Művészemberként pedig mi mást tehetett volna, minthogy egy dalban mondja el az érzéseit. Az új sláger már el is készült, egyelőre mégsem lehet hallani... 

Papp Máté Bence
Tóth Gabi és Papp Máté Bence a színpadon Fotó: Máté Krisztián

Lelki baj, testi tünet 

Gabi megbetegedett. A hírek szerint egy visszatérő problémáról van szó, az énekesnő mandulája gyulladt be ismét, de most olyan intenzitással, amit nem tud egy pár pirulával kikezelni...  

Sziasztok! Sajnos erős mandulagyulladásom van napok óta, ami nem javult és egy fájdalmas tályogot hozott nekem, emiatt én nem tudok nektek ma új dalt hozni, de megfelelő orvosi és gyógyszeres kezeléseket kapok, szóval igyekszem minél hamarabb meggyógyulni és bemutatni nektek legújabb dalomat. Vigyázzatok magatokra és ölellek benneteket! Addig is itt egy számomra kedvenc dal, ami engem mindig felvidít, átjár, beterít.

– adta hírül az énekesnő az Instagram-oldalán kedden reggel. Hogy az állapota mikor és mennyit javul, arra még nincs válasz, jelenleg az a biztos, hogy Gabi most képtelen énekelni, elvesztette a hangját, hiszen némaságra ítélték. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás