Összefoglaljuk, hogyan reagálnak a magyarok Tóth Gabiék válására





Továbbra is közbeszéd tárgya Tóth Gabi és Krausz Gábor: egy hét telt el azóta, hogy bejelentették, elválnak, a közösségi médiában pedig azóta is egyre-másra érkeznek a kommentek. A kritikák mellett azonban akadnak olyanok is, akik kiállnak a sokat bántott énekesnő mellett.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2023.08.17.
Módosítva: 2023.08.17.
Krausz Gábor válás dráma Tóth Gabi hűtlenség

Nem csitul a dráma Tóth Gabi és Krausz Gábor körül: a pár egy hete jelentette be, hogy 6 év után elválnak egymástól, azóta is folyamatosan lázban ég a közösségi média.

Tóth Gabi és Krausz Gábor. Fotó: Markovics Gábor

A Tények Plusz összefoglalójából az derült ki, hogy a közönség kritikája leginkább az énekesnőn csattant, akit rengetegen illetnek vitriolos szavakkal és megjegyzésekkel. Szerintük ugyanis elsősorban az ő hibájából és korábbi hűtlensége miatt ment tönkre a házasság, mialatt a külvilág előtt folyamatosan tökéletesnek és szentnek festette le a kapcsolatukat.

Szerintem Gabika nem akart ettől a sráctól semmit, csak kicsit elszórakozni vele. Gondolom, lebukott, Krausz meg otthagyta a francba!

– fogalmazta meg gondolatait a válással kapcsolatban az egyik kommentelő. Akadnak azonban, akik kiállnak Tóth Gabi mellett, mondván, egy kapcsolat megromlása mindig két emberen áll.

Hajrá Gabi! Mindent az igaz szerelemért! Ez a Krausz mit várt, amilyen pipogya

– üzent az énekesnőnek biztató szavakkal egy internetes felhasználó. 

Arról az egykori házaspár egyik tagja sem nyilatkozott, pontosan mi miatt döntöttek úgy, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak. Egyelőre annyit lehet biztosan tudni, hogy Tóth Gabi már tovább is lépett és összeköltözött új partnerével, nemrégiben pedig a nevét is megváltoztatta: Krausz-Tóth Gabriella helyett immár ismét a lánykori nevén szerepel a privát Facebook-oldalán. 

Az összefoglaló további részét a videóban lehet megtekinteni.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás