Szomorú hírt jelentett be Tóth Andi, ledöbbentek a rajongók





A visszavonult Tóth Andi Instagram-oldalán jelentette be a rossz hírt, a párjáról van szó.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.10.30.
Módosítva: 2023.10.30.
Tóth Andi szomorú bejelentés

Sokkolta a közvéleményt, amikor március elején, egy videóban szomorú bejelentést tett Tóth Andi: visszavonul, nem énekel tovább. De talán minden idők legrövidebb visszavonulásának lehettünk szem- és fültanúi, hiszen nem sokkal később kiadta már megírt dalait. Sőt, nem sokkal később azt is bejelentette, hogy felkérték és igent mondott arra, hogy énekeljen a Tina Turner-emlékkoncerten, igaz, be is támadták miatta

Meghívása nem volt véletlen, hiszen a Sztárban Sztárban úgy utánozta az azóta elhunyt világsztárt, úgy énekelte a dalát, hogy leesett a hajunk is. Az biztos, a műsor történetében senki se előtte, sőt azóta sem aratott ekkora sikert Tina Turner bőrébe bújva.

Tóth Andi
Tóth Andi Insta-oldalán közölte a szomorú hírt (Fotó: TV2)

Lesérült Tóth Andi párja

A visszavonult énekesnő hónapok óta készül az emlékkoncertre, hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy ő is megidézheti idolját a színpadon.

November 5-én kerül megrendezésre a TINA TURNER-emlékkoncert. Megtiszteltetésnek vettem, hogy felkértek, és természetesen igent mondtam. Akinek még SZÁMÍT a zene, a VALÓDI lelket melengető ZENE, azt szeretettel várjuk az Erkel Színházban november 5-én este 19:00-órától. Hamarosan nyilvános lesz a többi előadótársam is” – írta akkor Insta-oldalán Tóth Andi.

Az énekesnő az előadásához segítségül hívta Andrei Mangrát, akivel magasan megnyerték a Dancing with the Stars (DWTS) második évadát. Pár napja kezdték el a próbákat, a rajongók legnagyobb örömére. Vasárnap viszont szomorú hírt közölt először Andrei, amit aztán Andi is megerősített. 

Andrei nem tudja vállalni a próbákat tovább, mint ahogy azt láthattátok nála, mert lesérült, innen is pusziljuk. Viszont megnyugtatok mindenkit, a legjobb kezekben van minden, és behívtuk Bercit

– jelentette be közösségi oldalán videóban a sztár, amibe szó szerint beugrott Hegyes Berci, aki gyorsan fel is kapta és megpörgette a levegőben az énekesnőt.

Ha úgy vesszük, tulajdonképpen Eszenyi Enikő mentette meg Tóth Andit. Ugyanis Berci a színésznő partnere volt az idei DWTS-ben, de a harmadik élő adásban kiestek. Így Berci szabaddá vált a Tina Turner-es próbákra.

Hegyes Berci ugrik be a sérült Andrei helyére (Fotó: Instagram)




 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás