RETRO RÁDIÓ

Megyeri Csilla vállalja: miatta hullott ki a szerelme összes haja

Tíz év hosszú idő, pláne, ha az ember párja egy igencsak megosztó influenszer, akiről többször olvashattunk már balhés híreket. Csilla párja, Molnár Zsolt a jelek szerint jól bírja a gyűrődést, bár ezalatt az idő alatt bizony elvesztette a komplett hajkoronáját. Megyeri szerint ez miatta történt...Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.10.25.
Megyeri Csilla születésnap balhé

Megyeri Csilla és Molnár Zsolt napokkal ezelőtt ünnepelte párkapcsolatuk 10. évfordulóját. A celebpáros ugyan még nem házasodott össze, ám az életüket szinte a megismerkedésük után azonnal összekötötték, amit a mai napig egyikük sem bánt meg. A kapcsolatuk biztos alapokon áll, szeretik és tisztelik egymást, így minden esélyük megvan arra, hogy még hosszú évtizedeket leéljenek együtt. 

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt
Csilla és Zsolti kapcsolata immár tíz éve tart Fotó: Végh István

Botrányok 

Hogy mennyire szeretik egymást, annak ékes bizonyítéka, hogy bármilyen botrányba is keveredett Megyeri Csilla, Zsolti mindvégig kiállt mellette. A debreceni születésű celeb akkor szerzett országos ismertséget, amikor egy helyi televízióban úgy konferálta fel a vendégeit, hogy: „Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint rusnyább társaink. Tartsanak velünk!” A „rusnyázásból” hatalmas botrány kerekedett, Csillának végül bocsánatot kellett kérnie az elhangzottak miatt, viszont ismert lett a neve, és ezzel el is indult a celeb- és influenszer- karrierje, amit – lássuk be – rendkívül profin menedzsel. A ma már üzletasszonyként is funkcionáló híresség időközben profi tévéssé vált, számos műsorban szerepel, a közmegítélése sokat változott, sokan szeretik és követik őt. Bár Csilla kerüli a botrányos helyzeteket, idén nyáron mégis bajba került, a Campus Fesztiválon egy társaság támadt rá, melynek férfi tagja ököllel verte, még a földön fekve is. 

Évforduló 

A balhék miatt Zsolti sosem távolodott el a szerelmétől, mindvégig támogatólag volt jelen az életében. Ezt köszönte most meg Csilla, aki a születésnapján egy szerelmes fotó alá írt vicces szöveggel kívánt boldog negyvenedik születésnapot a kedvesének. A képen Csilla áll és Zsolti, meg persze a közös kiskutyájuk, a kísérőszöveg pedig a következő: 

Esküszöm, nem nézel ki annyinak, amennyi vagy és az is jól áll, hogy miattam kihullott már az összes hajad. Isten Éltessen Sokáig, Baby!

 

Ezeket olvastad már?
Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjei

Könnyen elkészítheted otthon a sztárok imádott desszertjei

180 fokos fordulatot vett Auerolio: „Főállású apuka akarok lenni!” - Videó

180 fokos fordulatot vett Auerolio: „Főállású apuka akarok lenni!” - Videó

Csend borult a Vígszínházra, megható módon emlékeztek meg Benedek Miklósra

Csend borult a Vígszínházra, megható módon emlékeztek meg Benedek Miklósra

Fordulóponthoz érkezett Bangó Margit és lánya kapcsolata: Ezt tervezi a Kossuth-díjas művésznő

Fordulóponthoz érkezett Bangó Margit és lánya kapcsolata: Ezt tervezi a Kossuth-díjas művésznő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás