Újra felbukkant Berki Krisztián szelleme: „Nagyon bántja, hogy Nati ott volt vele”





A jósnő állítja, rendszeresen kommunikál az elhunyt hírességgel.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.10.03.
sokkoló jósnő szellem Hódi Pamela Berki Krisztián

Szörnyű belegondolni, de lassan már másfél év telt el azóta, hogy Berki Krisztián elhunyt. A hírességre egy májusi pénteken találták rá holtan az otthonában, s mint később kiderült a lakásban ott tartózkodott Hódi Pamelával közös kislánya, Nati is.

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent Fotó: Metropol

Az információk szerint a gyermeke talált rá édesapja holttestére, ám először csak azt hitte, hogy alszik. Később, mikor már próbálta keltegetni, s Krisztián nem reagált semmire, tudta, hogy nagy a baj... A tragédia mindenkit megviselt, de a történteket valószínűleg az akkor 9 éves kislány tudta a legnehezebben feldolgozni, hiszen édesapjával nagyon szoros volt közöttük a kötelék.

Berki Krisztián szelleme ismét megjelent

Sokan nem hisznek abban, hogy van élet a halál után, ám akik spirituálisabb beállítottságúak, őket nem lepi meg, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb jósnője rendszeresen kommunikál Berki Krisztián szellemével. A jósnőnél már számtalanszor megjelent az egykori Fradi-vezér, általában azzal a céllal, hogy átadja az üzeneteit a családjának. Ezúttal sem volt ez másképp, ám most nem Mazsinak, hanem Natikának és Pamelának volt mondanivalója.

Berki Krisztián megint üzenetet hagyott nekem... Lefekvés előtt olvastam egy cikket, amiben Pamela nyilatkozott Krisztián haláláról és a közös kislányukról, Natiról. Nem sokkal később megjelent a szelleme

–  kezdte a Borsnak Lénárt Évi, aki már hozzászokott a helyzethez, hogy a lelkek megjelennek nála, hiszen nem csak Berki az egyetlen. Ám ő az, aki a legtöbbször tér vissza a túlvilágról, gondolatai pedig csak a családja és Nati körül forognak. Most éppen a bűntudata miatt...

„Azt mondta, nagyon bántja, hogy Nati ott volt vele a tragédia estéjén. Nyilván nem tudta, hogy így fog véget érni az a nap... Emellett azt is elmondta, hogy mennyire jó édesanyának tartja Pamelát, s hogy nála jobb kezekben nem is lehetne a kislányuk. Ő már csak őrangyalként tud velük lenni, de Natira mindig vigyázni fog. Nagyon büszke rá, s azt üzente, hogy ne legyen senkinek se bűntudata az ő halála miatt” – tette hozzá a jósnő.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás