„Szeretnék vele mihamarabb találkozni”: már csak erre vágyik Csepregi Éva





Minden megadatott Csepregi Évának: siker, kitüntetés, mai napig imádja a közönség, azonban mégis van olyan vágya, amit nem kapott meg a sorstól: az unoka.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.09.11.
Csepreg Éva unoka nagymama

Díjak és kitüntetések ide vagy oda, a népszerű énekesnőnek már csak egyetlen dolog tudná megédesíteni az életét, ez pedig egy unoka. Májusban volt két éve, hogy fia, Heatlie Dávid elvette szerelmét, Dórit, de még a családalapítással várnak, édesanyja legnagyobb bánatára. Csepregi Éva azt is elárulta, annak örülne a legjobban, ha elsőként egy kis hercegnővel bővülne a família.

Bármennyire is nem tartozik rám, igencsak várom már, hogy unokám legyen.

„Nem akarom sürgetni a fiamékat, mindannyian tudjuk, hogy az a drága csöppség akkor jön majd, amikor jönnie kell. Mindenesetre én már nagyon-nagyon babáznék! A nővéreméknek most született két unokájuk, őket már volt alkalmam dajkálni. Tündéri szépek, imádnivalók mindketten, de sajnos mostanában kevés időm jut rájuk. Ugyanakkor remélem, a fiamékat inspirálja majd, hogy két kis jövevény érkezett a családba.”

Amúgy jobban örülnék egy kislány unokának, mert szerintem nagyon jól elcsajoskodnánk, elcukiskodnánk.

„Most már szívesen továbbadnám az élettapasztalatomat annak a kis léleknek, sok-sok titok van a világon, amiről mesélhetnék neki. Szeretnék vele mihamarabb találkozni!”árulta el az énekesnő a Star magazinnak.

Csepregi Éva
Az énekesnő régóta vágyik a nagymamaszerepre Fotó: Végh István

Gőzerővel készül januári emlékkoncertjére

Januárban óriási durranás várható a Neoton háza táján, az előkészületek már javában zajlanak, miközben a rengeteg felkérésnek is eleget tesznek.

Természetesen nincs megállás! Január 6-án Csepregi Éva-életműkoncert lesz, már elkezdtük a próbákat. Addig is lesznek még persze fellépések és koncertek” – mondta a Neoton Família sztárja.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás