Leleplezték a királyi család titkát, néha ők is bűnbe esnek

Mint kiderült, ők sem mindig a saját szakácsuk különleges főztjeit eszik, a gyorséttermi fogások olykor mindenkit elcsábítanak.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.01.
Módosítva: 2023.09.01.
királyi család gyorsétel étkezés titok

A volt királyi séf, Darren McGrady „elborzadt”, amikor Diána egykoron bejelentette, hogy elviszi fiait a McDonald’sba. De nem csak ő tett ilyen kitérőket! Vilmos herceg számára nehéz választani, hogy a pizza vagy a kínai ételek a kedvencei. Katalin hercegné rajong a fűszerekért, amire curry kerül, azt örömmel fogyasztja. II. Erzsébet királynőnek is volt egy szenvedélye, ő – ahogy egyébként Kamilla is –  a fish and chipsért rajongott, de az uralkodó kebabot is előszeretettel fogyasztott.  III. Károly király bevallottan szereti a pizzát, abból is a klasszikus margherita a kedvence.

Vilmos és Katalin, család
A királyi család tagjainak átlagosabb szokásaik vannak, mint azt elsőre gondolnánk
Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Harry herceg a csirkéből készült gyorsételeket kedveli, míg Meghan kedvence a sült krumpli - írja a hellomagazine.com. Mindannyian elhivatottak egyébként az egészséges életmód mellett, de ahogy Meghan fogalmazott:" az egész az egyensúlyról szól”. Ritkán esnek kísértésbe és sportolnak is, így ha olykor el is csábulnak, nem csinálnak gondot belőle.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás