Váratlan hírt kapott Endrei Judit, alig hitt a szemének, amikor meglátta…





Endrei Juditnak van oka az ünneplésre! Nem számított arra a meglepetésére, melyet egy levél tartogatott számára.



Megosztás
Szerző: EVE
Létrehozva: 2023.08.27.
Módosítva: 2023.08.27.
Endrei Judit cím Szentendre Díszpolgári

Endrei Judit nemrégiben egy fontos levelet kapott, amelyben jó hírről tájékoztatták: a Szentendre Díszpolgára címet kapta meg a televíziós.

Endrei Judit amellett, hogy műsort vezet, sokat utazik, blogol, és könyvet is ír (Fotó: Imre György)

Végtelen öröm van bennem!

„Ez egy tipikusan olyan elismerés, amire nem számítasz. Kibontottam a levelet, és alig hittem a szememnek, többször is elolvastam, hogy biztos legyek benne, jól látom, az én nevem áll az értesítésen” – mondta meghatódva a Metropolnak a 70. születésnapját idén ünneplő televíziós, aki a mai napig dolgozik a szakmájában, ám emellett könyvet ír, és aktív részese a szentendrei kulturális életnek is. Éppen ez az, amiért a díszpolgári címet kapta a tévés, melyre a jelek szerint már most nagyon büszke.

„Olyan boldog voltam, hogy mikor kicsit később elindultam a szokásos gyalogtúrámra, legszívesebben kiírtam volna a homlokomra, hogy milyen megtiszteltetésben részesülök! A cím átadására augusztus 20-án került sor, ahol egy kis köszönőbeszéd után csodás műsorral kedveskedtek a közönségnek a szervezők. Megható volt, össze is gyűlt a szememben a könny, nem tagadom” – mesélt tovább Endrei Judit szerényen. A tévést a régi barátokon kívül még a család is, – Erika, Judit húga, valamit egyik lánya és annak párja kísérték el a jeles eseményre.

Alapvetően én nem szeretem ünnepelni magam, megélem a pillanatot és megyek tovább, de ez, megmondom őszintén, nagyon jólesett a lelkemnek

– folytatta Judit, aki nem csak a YouTube-csatornáján lévő beszélgetésekben, hanem magánemberként is bárkivel szóba elegyedik, mindenkire kíváncsi.

„A legutóbb is nagyon jót társalogtam az egyik taxissal, mert nagyon jól tudok emberekre hangolódni, azt hiszem. Kíváncsi leszek, és sokat kérdezek” – zárta le nevetve a beszélgetést a Szentendre Díszpolgára címmel frissen kitüntetett műsorvezető.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás