Elképesztően büszke a párjára a TV2 sztárja, szerelmes szavaitól mindenki elolvad





A TV2 álompárja egy televíziós műsornak köszönhetik szerelmüket, mára elválaszthatatlanok.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.08.04.
TV2 Baronits Gábor szerelmi vallomás

Az álompár kapcsolata a Totem című műsornak köszönhető, ahol mindketten versenyzők voltak. A reality nézőinek hamar szemet szúrt, hogy Baronits Gábor és Oczella Eszter között alakul valami, de a fiatalok akkor sem és igazából azóta sem a nyilvánosság előtt élik az életüket. Már hónapok óta együtt voltak, amikor két éve végre közös képet posztoltak, és szerelmük azóta csak erősebb lett. 


 

Elolvadsz a TV2 sztárjának szerelmi vallomásától

A jóképű színész magánéletét mindig is hatalmas érdeklődés övezte, sok szingli szépséggel összeboronálták, amit nem is bánt. De amióta a Totem-forgatáson megismerkedett a 2016-os Miss World Hungary második udvarhölgyével, részese lett az igaz szerelemnek. Rengeteget változott a fitneszelkötelezett Oczella Eszter mellett, miatta ő is rendszeresen sportolni kezdett, és odafigyel az étkezésére is. És most végtelenül büszke Baronits Gábor, mert szerelme bejutott a ma rajtoló fitneszolimpiára. 

„Megcsináltuk! Egyedüliként Te képviselheted Magyarországot Bikini kategóriában az OLYMPIAN – írta szerelmes sorait a színész Instagram-oldalán. – Még egyszer leírom, mert még most sem hiszem el… AZ OLYMPIAN! Csodálom az edzésbe vetett hited, kitartásod, akaraterőd, lelkierőd, életfilozófiád és lényegében mindent, ami Te vagy.” 

Óriási példa vagy mindenki számára, hogy sosem szabad feladni, és az álmainkért igenis meg kell küzdeni. Még akkor is, ha ezer akadályt, igazságtalanságot és kudarcot kellett leküzdeni, Te mindig büszkén kezelted a helyzetet, és továbbléptél. Mert mindig előre kell menni a célhoz vezető úton! És Te annyira haladtál előre, hogy megérkeztél a célhoz. Itt vagyunk. Nemcsak megérkeztünk, hanem szélsebesen átszakítottad a célszalagot. Elképesztően büszke vagyok rád, szerelmem! Rengeteg célt szeretnék még elérni Veled együtt. Egy csoda vagy! Ahogy mondani szoktuk:


 

»A végtelenbe és tovább«

 

 





 





Ezeket olvastad már?
Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás