Gáspár Zsolti ezt várja el a fiától – megható vallomás jön





Gáspár Zsolti már gyerekként beleszeretett a tanya világába.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.05.
Módosítva: 2023.07.05.
Gáspár Zsolti tanya család

A műsorvezetőnek a Hot! magazinnak mesélt gyerekkoráról, és arról, hogy milyen szerepeket vállalt a tanyán, amit a mai napig imád.

Az volt a feladatom, hogy bújjak el az erdőbe. Később úgy alakultak a dolgok, hogy annyira megtetszett a tanya hangulata, hogy mondtam édesapámnak: nevezzen ki telepvezetőnek. Harminc éve felelek érte, és semmiért sem adnám oda! Ezeknek az állatoknak lelkük van, beszélgetni lehet velük. Úgy vettem észre, hogy befogadtak az állatok és az emberek is, tudunk együtt dolgozni. Több mint hetvenhét ember van most a csoportunkban, köztük orvosok, gondozók” – kezdte a Farm VIP rutinos műsorvezetője a Hot! magazinnak.

Gáspár Zsolti
Fotó: Hot! magazin

Gáspár Zsolti ezerkétszáznál is több állatért felel, de ez egyáltalán nem teher számára, hiszen nagy helyet foglalnak el a szívében a kedvencei.

Van köztük bárány, malac, tyúk és kakas. Nincsenek bezárva, akkor mennek és jönnek, amikor akarnak. Mindenki családtag, de a legnehezebb esetek a disznók. Velük nem lehet közös nevezőre jutni, csak egy óra hosszát, etetéskor. Nagyon önfejűek, de szerencsére van olyan jószág is, akivel különösen könnyű: a Jóisten születésénél is jelen voltak a bárányok. Úgy gondolkodik, mint az ember, úgy van tervezve, rendkívül intelligens állat, nem véletlenül volt ott Betlehemben

– mesélte a lapnak Gáspár Győző testvére.

Fotó: Hot! magazin

Zsoltinak konkrét elképzelése van arról, hogy mit jelent számára ez a föld és a rajta élő jószágok.

Életem lelke. Itt szoktunk összegyűlni nyársalni, itt tartjuk a karácsonyokat, minden családi összejövetelen jelen vannak az állatok, szinte együtt lélegzem a tanyával.

„Sokadik generációs gazda vagyok”

Örülnék, ha a kisfiam továbbvinné a tanyát, Nikolaszt bele akarom nevelni ebbe. Ő most falugazdásznak tanul, nemsokára végez, magam mellé szeretném venni. Nagyon szereti az állatokat, mint én és édesapám. Emlékszem, nagyapám nagyapja járta a falvakat, és nyírta a birkákat. Több mint tizenkét faluért felelt, majd vett két bárányt, aztán tízet, és így tovább. Büszke a sikereimre, arra, hogy egyre több állatunk van, amiket főleg Olaszországba és Belgiumba szállítunk. Hála istennek, nincs probléma, de volt, aki megtanított arra, hogyan kell bánni az állatokkal és az emberekkel” – mondta Zsolti gazda.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás