Mi történt? Teljesen eltorzult a magyarok kedvenc sztárjának arca – Fotó!





Gabriela Spanic a Dancing with the Starsban is nagy sikert aratott, most azonban nem biztos, hogy felismernék a TV2 nézői.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.06.18.
Módosítva: 2023.06.18.
Gabriela Spanic TV2 Dancing with the Stars arc

Döbbenetes fotó került elő Gabriela Spanicról, aki azóta imádja magyarokat, hogy részt vett a TV2-n látható Dancing with the Starsban, és egészen a döntőig menetelt Andrei Mangra partnereként, annak ellenére, hogy szereplését egy tragikus hír is beárnyékolta.

Teljesen megváltozott Gabriela Spanic arca Fotó: Máté Krisztián

A Paula és Paulina egykori sztárja a műsor második évadában zsűritagként tért vissza, nem sokkal azután, hogy az ikertestvérét, Danilelát meg akarták gyilkolni Mexikóvárosban.

„Danielának nagyon viharos válása volt. Épp az ügyészségen járt, hogy az exférjét feljelentse, a férfi ugyanis nem teljesítette a feltételeket, amikben megállapodtak. Jobb körülményeket akart teremteni magának, mert a ház, amiben lakik, gyakorlatilag szétesik. Épp odaért az ügyészségre, hogy megtegye a feljelentést, amikor megtámadták. Milyen érdekes, hogy a sofőr, akit egyébként az exférje bérelt fel, nem segített neki. Sőt, elhajtott a helyszínről” – mesélte felháborodottan a telenovellák sztárja.

Bár Gabrielának a Dancing with the Stars során rengetegszer volt alkalma átalakulni, úgy tűnik, ez nem volt neki elég. Nemrég ugyanis egy sokkoló képet tett közzé a Facebookon, amiből egyértelműen kiderül, hogy feltöltette a száját, sőt, más szépészeti dolgok miatt is ellátogatott egy vélhetően nívós klinikára.

Gaby mindemellett a haját is levágatta, ám tény és való, hogy teljesen máshogy néz ki, mint a sikersorozat idején.

A változás természetesen a rajongókat is megdöbbentette, a színésznő magyar követői közül akad olyan, aki rá sem ismert a telenovellák venezuelai sztárjára. A kommentek csak úgy záporoztak a friss fotóhoz, sokan nem értik, egy szép nőnek miért kell ennyire eltorzítania a külsejét.

Neked mi a véleményed Gabriela Spanic új külsejéről?





 





Ezeket olvastad már?
Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Varga Viktor szokatlan fogadalmat tett a nyárra

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Ötven éve hunyt el Szécsi Pál: íme négy rejtély, amely a halálát övezi a mai napig

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Házasság első látásra: nyíltan próbálkoznak a nők a műsor sztárjánál!

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Tallós Rita: „Nagyon fogom imádni az unokámat!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás