Kulcsár Edina megvédte az új Magyarország Szépét: „mikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek”





Kulcsár Edina megelégelte a sok támadást, amit Hacsi Boglárka kapott, elmondta a véleményét.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.13.
Kulcsár Edina Magyarország Szépe szépségkirálynő

Ahogy arról mi is beszámoltunk, egy nagyszabású gálaműsor keretein belül június 11-én megválasztották Magyarország Szépét. A megmérettetés győztese végül Hacsi Boglárka lett, ezzel ő fogja hazánkat képviselni a világversenyen.

Kulcsár Edina, mint egykori győztes és zsűritag is kiállt Hacsi Boglárka mellett Fotó: Szabolcs László

Ahogy az pedig ilyenkor lenni szokott, nem mindenki ért egyet azzal a döntéssel, miszerint a fiatal miskolci lány lenne a legszebb. Mások mellett Sebestyén Balázsék is beleálltak a dologba, akik a hétfő reggeli műsorukban arról beszéltek, hogy a hasonló szépségversenyeken „nem is mindig igazán szép csajok indulnak”. 

Ennek kapcsán pedig Kulcsár Edina is elmondta a véleményét: az egykori Miss World Hungary-győztes, jelenleg pedig a zsűri tagja Instagram-oldalán osztott meg egy hosszabb bejegyzést az ügyben. Az immár háromszoros édesanya azzal kezdi posztját, hogy elmondja, neki már az alversenyen is feltűnt Bogi, akinek jó kisugárzása, kedves mosolya és kecses mozgása volt. Majd azzal folytatta:

(…) A táborban pedig megmutatkozott az is, hogy mentálisan is fel van készülve arra, hogy ő képviselje hazánkat majd a világ legrangosabb szépségversenyén, a Miss Worldön! Emlékszem, hogy 2014-ben, amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek, és támogatás helyett próbáltak lehúzni, mert szerintük nem voltam szép. És lehet, hogy nekik valóban nem tetszettem, viszont akkor legyen ez az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a külső szépség az, amit a leginkább figyelembe vesznek a Miss Worldön, hiszen valahogy én is a 2. lettem, amire korábban még nem volt példa

– írta bejegyzésében az egykori szépségkirálynő, aki hozzátette, hogy ő maga is meglepődött akkor az eredményen, de szerinte ez a személyisége miatt történhetett.

Mi, a zsűri, akik között olyanok is vannak, akik megjártuk a világversenyt, tudjuk, hogy mit kell figyelembe venni. Ez a verseny nem mindig csak az aktuális szépségkirálynő versenye, hanem valahol mindenkié, hiszen minket képvisel majd, Magyarországot! Így arra kérnék mindenkit, hogy ha kedves, pozitív, támogató szavakkal nem tudjuk őt illetni, akkor csak szimplán ne írjunk semmit. Hadd végezze a dolgát úgy, hogy nem találkozik ezzel a rosszindulattal már így az elején! Stílusos befejezésként pedig csak annyit írnék, hogy világbéke!

– zárta bejegyzését a témában Kulcsár Edina, a posztot ITT lehet megnézni. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás