Kínos! Világsztár utasította vissza Meghan hercegnét, hiába írt kézzel levelet





Meghan Amerikában sem örvend maradéktalan népszerűségnek? A brit királyi család körében kegyvesztett hercegnét imádott világsztár utasította el.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.06.27.
Módosítva: 2023.06.27.
Meghan műsor Taylor Swift

Meghan hercegné nemkívánatos személy a brit királyi család körében, s úgy fest, Amerikában sem rajong érte mindenki. Harry herceg felesége nem szeretne elvonulni a nyilvánosság elől, ám nem minden világsztár nyitott a kooperációra vele.

Meghan Markle
Meghan beszélgetős műsora kolosszális bukta lett Fotó: Spotify

Taylor Swift lepattintotta Meghant

Meghan hercegné Archetypes címen vezette a podcastjét, ahol többek között számára fontos, inspiráló személyekkel készít interjút. Legutóbb a tizenegyszeres Grammy-díjas amerikai country-pop énekesnőt, Taylor Swiftet szerette volt becserkészni. Úgy tudni, kézzel írt szívhez szóló levelet az ikonnak – aki egész egyszerűen elutasította őt. Ráadásul nem is személyesen, hanem a menedzsmentjén keresztül üzente meg nemleges válaszát.

Nem is ő interjúzott

A hercegné beszélgetős műsorának nincs túl jó híre: egy neve elhallgatását kérő alkalmazottja korábban elárulta, a nagy volumenű ötletek kivitelezése már kevésbé jó, ráadásul nem könnyű Meghannal dolgozni, aki sokszor eltér a megbeszélt forgatókönyvtől. Állítólag olykor nem is ő készíti az interjúkat, hanem egy alkalmazott, és Meghan hangját csak utólag vágják a felvételre. A forgalmazó Spotify azóta szerződést is bontott velük, mert a cég történelmének legnagyobb pénzkidobása volt, hogy összeálltak a sussexiekkel.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás