Bizarr szépészeti kezelésen vettek részt az Exatlon jóképű férfisztárjai – Fotó





Az Exatlon sztárjai párjaikkal Izlandon töltöttek két hetet. S ha már ott jártak, kipróbáltak egy speciális helyi pakolást, amit valljuk be, nem mindenki vállalna be.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.06.12.
Exatlon All Star bizarr szépészeti beavatkozás sztár

Az Exatlon versenyzői a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek, akár a Kihívók, akár a Bajnokok csapat színeiben indultak. Nagy Dani és Herczeg-Kis Bálint ráadásul igazi közönségkedvencnek számítanak, mindkettőjüknek több százezres követőtáboruk van közösségi felületeiken. A két Kihívó most együtt utazott el Izlandra, ahonnan gyönyörű fotókkal kedveskednek rajongóiknak. 

Bizarr szépészeti kezelésen vettek részt az Exatlon sztárjai

A sportreality harmadik évadának győztese, Herczeg-Kis Bálint és Nagy Dani is imád túrázni, úgyhogy ahogy megérkeztek, belevetették magukat Izland természeti szépségeinek bejárására. Párjaikkal megnézték például a Seljalandsfoss, a Gljufrabui és a Skógafoss vízeséseket, amiről Bálint így írt:

Bármerre megy az ember, gigantikus vízeséseket lát mindenhol! »Érdekesség«, hogy izlandiul a Foss jelenti a vízesést. Bár annyira nem is Foss. :)

A programból nem maradhatott ki a szabadtéri termálfürdőzés sem, ami kint hagyomány. Jelenleg 8 fok van az országban, így mindig jólesett nekik beülni a közel negyvenfokos vizekbe. Az egyik legnagyobb élményük pedig a Kék Lagúnához kötődik. S ha már ott voltak, ők sem hagyták ki a fehér iszappakolást: ami elősegíti a pikkelysömör, az ekcéma és egyéb bőrbetegségek gyógyulását, miközben természetes módon széppé varázsolja a fáradt bőrt, javítja a tónusát.

Herczeg-Kis Bálint Nagy Dani
Fotó: Instagram

Tudtad?

A Kék Lagúna nemcsak a gyógyító ereje, hanem a szépsége miatt is vonzza a helyiek és a turisták ezreit. A lagúna vize kétnaponta teljesen kicserélődik, így biztosítva a kemikáliák nélküli, tiszta vízminőséget. Az egész évben nyitva tartó fürdő, az állandó 37–39 C-os vízhőmérséklettel gondtalan kikapcsolódást biztosít akár a fagyosabb téli napokon is.
A tó kékesfehér színét a benne található kova adja, mely a körülötte lévő koromfekete lávamezőnek köszönhetően markánsan kitűnik a környezetéből, ezáltal különleges, szinte mesébe illő látvány nyújt az idelátogatónak.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás