Megdöbbentő részletek: Baukó Éva így tette le örökre a poharat





A celeb olyan mélyre csúszott, ahonnan sokaknak már nem sikerül visszatérniük. Éva azonban tudta, hogy a leszokás lesz az egyetlen esélye, ha nem akar 29 évesen meghalni. Az elképesztő harcáról most beszélt ilyen részletességgel először.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.05.28.
Baukó Éva alkoholizmus leszokás

Padon aludt, nem volt mit ennie, egy idős férfi fogadta be, aki folyamatosan zaklatta. Baukó Éva alkoholista élete maga volt a pokol. A celeb onnan jött vissza, ráadásul saját erőből! Éva a minap kendőzetlen őszinteséggel vallott a Palikék világa by Manna című műsorban a saját elképesztő harcáról.

Baukó Éva, Palik László, Dombovári Vanda és Wágner Tamás vendége volt Fotó: Palikék Viága by Manna 

Öröklött pánikbetegség    

Éva a beszélgetés első felében a családjáról mesélt, illetve arról, hogy honnan örökölte a tűzrőlpattant természetét. Mint mondta, egy amolyan "olaszos" családból származik, ami annyit jelent, hogy mindig mindenki megmondta, hogy épp mit gondol, azt pedig jellemzően emelt hangon. Sok volt a veszekedés, de végtelen szeretet és tisztelet volt és van a mai napig a családtagok között. A beszélgetés egy pontján pedig arra terelődött a szó, hogy a családban bizony megvan a pánikbetegségre való hajlam. Éva édesapja és az egyik húga is ebben szenved, ahogy a celeb is, aki ennek a kórképnek köszönheti, hogy egy időre az alkoholmámorba menekült. Abban találta meg ugyanis a nyugalmát. 

Hajléktalan lett 

Éva szinte észre sem vette, hogy mennyire lecsúszott, csak már akkor, amikor nagy volt a baj... A múltról és a az újrakezdésről így beszélt: 

Volt, hogy padon aludtam, mert nem volt hova mennem. Aztán egy öregember befogadott, mert anyámékhoz már nem mehettem, mert undorítóan viselkedtem. Ez az öregember szerelmes volt belém, zaklatott...szörnyű érzés volt pánikbetegként így élni.

Ha valaki nem kerül le a poklok legmélyére, ha valaki nem alszik egy padon, mert nincs máshol aludnia, ha valakinek nincs mit ennie, akkor sosem fogja tudni összeszedni magát. Az csak saját elhatározásból fog menni… mert hiába mondják mások, hogy szedd össze magad, neked egyedül kell összeszedned! Nem azoknak a barátoknak, akik mondják, mert úgysem fogsz hallgatni rájuk. Összegezve: fel kell ismerni, hogy a legmélyén vagy és be kell látni, hogy ez így nem megy tovább.

Amikor Palikék azt kérdezték Évától, hogy mikor ivott utoljára, megdöbbentő választ adott: 

2023. június 27-én lesz pontosan tíz éve, hogy nem fogyasztottam egy korty alkoholt sem.

Kapcsolat a pszichológussal 

Baukó Évának szerencsére nem egyedül kellett megküzdenie a démonjaival, egy pszichológus a mai napig kezeli. Bár Évának ez a kapcsolata sem hétköznapi, mint ahogy szinte semmi sem az az ő életében...

Egy ismerősömön keresztül ismertem meg a pszichiáteremet, akit felkerestem azzal, hogy 29 éves vagyok, szeretnék meggyógyulni a pánikbetegségből, szeretném élni az életem, nem akarok ennyi idősen meghalni

- mesélte a celeb, majd hozzátette: 

Hét hétig voltam a pszichiátrián, aztán a pszichológus magához költöztetett, mert szerelmes lett belém. Nem történt köztünk semmi, de napokon át megszakítás nélkül együtt voltunk.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg: 

 





 





Ezeket olvastad már?
Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Nem akármilyen bevonulást tervez az esküvőre Somhegyi Krisztián

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás