Kollégája mesélt Marics Peti új kapcsolatáról

Fény derülhet az igazságra: Marics Petinek tényleg van új barátnője?



Megosztás
Szerző: HHH
Létrehozva: 2023.05.16.
marics peti VALMAR kovács gyopár szerelem

A Valmar sztárénekesét, Marics Petit utoljára Kovács Gyopár színésznővel hozta össze a zenész rajongótábora, miután fény derült arra, hogy a duó új klipjében egy érdekes szerepet fog betölteni, ugyanis menyasszony lesz. Bár a zenész a korábbi kapcsolatát egyáltalán nem úgy tudta lezárni exével, Tóth Andival, ahogyan azt valószínűleg akarta volna, most azonban úgy látszik, hogy gyorsan túllépett ezen a mélyponton, hiszen több forrás szerint Gyopár lehet az új barátnője. Bár a két lány között rengeteg hasonlóság van, a fiatalok kedvenc zenésze úgy tűnik, új társra lelhet a színésznő személyében.

Marics Peti új barátnője
Egy közeli ismerős beszámolt Marics Peti párkapcsolatáról – Fotó: Nagy Zoltán

Róluk beszél mindenki

Egy közeli barátnő elmondása szerint Peti és Gyopár igencsak sok időt töltenek együtt. Nemrégiben bizony együtt mutatkoztak egy születésnapon is, és ráadásul a színésznő korábbi színházi előadásán is a nézőtérről figyelte kedvesét a zenész. 

Egy közös ismerősünk szülinapjára elhozta Petit is. Nagyon jól érezték magukat együtt, nekem úgy tűnt, nagyon szerelmesek…

– szólta el magát a nevének titokban tartását kérő ismerős.

 

Bár a fiatalok eddig még nem vállalták fel kapcsolatukat hivatalosan, a színésznő egyik kollégája elmondta, hogy a színházi élet egy része már hetek óta az alakuló párról és a kapcsolatukról pletykál.

Nagy téma volt bent hátul, amikor Peti eljött megnézni a színdarabot…

– mesélte Gyopár egyik neve elhallgatását kérő kollégája.

Mellékesen Marics Peti is megemlítette az Istenest podcastben, hogy látta az Aranylakodalom című darabot a színházban.

Vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan fel fogja vállalni a nyilvánosság előtt kedvesét, Gyopárt?

A Bors munkatársai megkeresték a fiatal lányt, aki a sajtóképviselőjéhez irányította a kérdéseket. Végül azt a választ adták, hogy egyáltalán nem kívánnak nyilatkozni a színésznő magánéletéről.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás