Egymásnak esett Győzike keresztlánya és Visváder Tamás: íme Schobert Lara véleménye – Videó!





Gáspár Győző keresztlánya, Paprikás Dorina nem arról híres, hogy visszafogja magát. Kamerák előtt csinál óriási botrányokat, erről pedig Larának is megvan a véleménye.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.04.25.
Módosítva: 2023.04.25.
Schobert Lara Gáspár Győző hal a tortán visváder tamás

Egy egész ország örült meg annak a hírnek, miszerint az emberek régi kedvence, a Hal a tortán műsora új szériába kezdett. A gastroreality mindenki kedvence volt, most pedig a hazai hírességek új nemzedéke csillogtathatja meg főzési tudományát. Ezen a héten egy igen balhés társaság jött össze, a zűrök középpontjában pedig Gáspár Győző keresztlánya, Paprikás Dorina áll.

Rubint Rékáék szép kislányának mindenről megvan a véleménye

A Hal a tortán már csak témája miatt is rendkívül izgalmas és érdekes, éppen emiatt nem meglepő, hogy minden magyart a tévé képernyője elé bilincsel. Ki ne szeretné meglátni, hogy milyen körülmények között, milyen házban élnek a sztárok, és hogy hogyan boldogulnak a konyhában. Az pedig már csak hab (vagy talán hal?) a tortán, hogy öt híresség van összezárva egy hétig: minden este együtt vacsoráznak, ez pedig fergeteges beszélgetésekhez, adott esetben pedig csámcsogós botrányokhoz vezethet.





Ez a széria azért is különösen érdekes, mert nagyszerűen válogatják össze a csapatokat

Az előző héten például Csuti és Szorcsik Viki szerelmi vívódásaiba nyertünk betekintést, most pedig Gáspár Győző keresztlánya, Paprikás Dorina viszi a show-t. Ezen a héten ugyanis egy igen balhés csapat jött össze, Visváder Tamás pedig már többször kiakadt azon, hogy Dorina mennyire szabadszájú, magából könnyen kivetkőző lány. Kedd este elindulnak a következő vacsorára, Tomi pedig megjegyzi, hogy mindenki feketébe öltözött. Emiatt Dorinát okolja:

„Mindenki milyen feketébe öltözött. Ez köszönhető neked: tegnap gyászossá tetted az estémet” – mondja Tomi. Azonban Dorinát sem kell félteni. Olyat szólt vissza, amitől mindenki megdöbbent:

Én öt perc után már megvertelek volna, mint a lovat. Annyira idegesítesz, hogy már felrobbanok.

Schobert Lara is konstatálta a feszültséget kettejük között, azonban teljes mellszélességgel kiállt nőtársa mellett. Őt nem érinti rosszul, hogy Dorina ennyire nagyszájú, és hogy ennyire szabadosan fogalmaz, ennek pedig hangot is adott a kamerák előtt:

Engem azért nem zavart, hogy a Dorina ilyen szabadszájú volt, mert én eleve vidéken nőttem fel, ezért engem ez nem zavar

– magyarázta Lara. Nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy ha tényleg komoly vitára kerülne sor Dorina és Tomi között, akkor Lara vajon nyíltan kiáll-e Győzike keresztlánya mellett. 

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás