„Ritka alkalmak egyike” – friss esküvői képet tett közzé Bódi Csabi

Az énekes legtöbbször munkával tölti a hétvégét, rendezvényeken, esküvőkön szórakoztatja közönségét. Azonban a hétvégi esküvőn ezúttal vendégként, és nem fellépőként volt jelen.



Megosztás
Szerző: S.K.
Létrehozva: 2023.03.05.
Bódi Csabi esküvő feleség vendégség

Bódi Csabinak nincs oka panaszra: szerető család veszi körül, és szinte minden hétvégén rengeteg fellépése van. Többször előfordul, hogy 2-3 nap alatt több ezer kilométert is utazik. Rendezvények, születésnapok, koncertek, és esküvők végeláthatatlan sorában szórakoztatja hétről hétre a vendégseregeket.

Fotó: Facebook

Bódi Csabinak ezen a hétvégén azonban egy másik feladata volt azon az esküvőn, amin részt vett feleségével, Ginával. Szombaton ugyanis egy családi ünnepre voltak hivatalosak, így ezúttal vendégként és nem fellépőként volt jelen. Az esküvőről feleségével közös képet is megosztott követőivel. Csabi meg is jegyezte, hogy ezek az alkalmak nagyon ritkák, de annál örömtelibbek.

Eljöttünk a családunkba egy lakodalomba. Ritka alkalmak egyike, hogy itt lehetünk, mert a munkánkból adódóan mi hétvégén dolgozunk. Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk

– köszönte meg az ifjú párnak.

A kommentelők között rengetegen megjegyezték, hogy mennyire gyönyörűek együtt. Csabi és felesége, Gina egyébként már több mint 15 évvel ezelőtt házasodtak össze. Ugyanakkor tavaly, a Drágám, add az életed! című műsorban az énekes ismét letérdelt szeretett felesége elé és újra felhúzta a karikagyűrűt párja ujjára.

Csabi akkor azt mondta a Borsnak: ezzel a gesztussal szerette volna kifejezni szerelmét felesége iránt.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás