RETRO RÁDIÓ

Megszólalt vasárnapi összeomlása után Valkusz Milán





Valkusz Milán maximalistának tartja magát, ezért omlott össze a TV2 stúdiójában. A tehetséges énekes Chuck Berry bőrébe bújva nem aratott nagy sikert, ami miatt vigasztalhatatlan volt.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.03.08.
Módosítva: 2023.03.08.
Valkusz Milán összeomlás sztárban sztár

Valkusz Milán a Sztárban Sztár harmadik élő show-jában Chuck Berry slágerével lépett színpadra, de sem ő maga, sem a zsűri nem volt elégedett a produkciójával. A ValMar énekese összeomlott, hiába ment oda hozzá a szünetben Marics Peti és Tóth Andi, majd édesanyja és barátnője is, senki nem tudta jobb kedvre deríteni. 

3.élő adás
Valkusz Milán összeomlott lelkileg, mert nem úgy sikerült az utánzása, ahogy szerette volna 


 

Megszólalt az összeomlása után

A zsűri értékelése után az arcán látható csalódottsággal ült le az énekes versenyzőtársai mellé. A szünetben is vigasztalhatatlan volt, hiába ölelte meg Marics Peti és Tóth Andi is, de édesanyja és barátnője sem tudta megnyugtatni.

Tényleg kár érte, sajnálom, hogy ez így sikerült kezdte a Borsnak Valkusz Milán. – Chuck Berry stílusa, a dalai nekem otthonos terep, a ValMar-dalokba is próbáljuk ezt behozni. Élveztem is nagyon a próbákat, úgy voltam vele, hogy igen, ezzel lenyűgözök majd mindenkit. Az utolsó próbán is éreztem, ez megvan! Éppen ezért annyira vártam az élő adást, hogy színpadra lépjek, talán ez is volt a baj. Meg az, hogy előadás közben, ha a hangra fektettem nagyobb hangsúlyt, akkor a tánc volt gyengébb, ha a táncra fókuszáltam, elvitte a hangot. 

Talán többet kellett volna gyakorolnom, mindenesetre rohadtul éreztem magam, csalódás volt. Maximalista vagyok, sokkal többet vártam magamtól!

 

Marics Petitől is őszinte bírálást vár el

A műsor zsűrijétől összesen 40 pontot kapott a maximális ötven helyett, amit a múlt héten Zséda utánzásával el is ért – írta a Bors. 

– Teljesen jogos volt a zsűri értékelése, ennyit ért ez a produkció – folytatta. – Nem teszek különbséget az ítészek közt, ugyanannyit nyom a latban számomra mindenki értékelése. Peti kritikája is csak egy pillanatra ütött szíven, mert hiába a barátom, tőle ugyanúgy az őszinte véleményt várom. Velem nem kell finomkodni, mert mentálisan erős vagyok, könnyen helyre tudom tenni magamban a dolgokat. Otthon is még azért elemezgettem a produkciót, mert nem akarom elkövetni legközelebb azokat a hibákat, amik most okozták a zavart. Szóval már minden ok, újult erővel vetettem bele magam a heti próbákba.





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Rúzsa Magdi: „Ha egy nap születne még egy gyerekem, nagyon másképp csinálnám”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás