RETRO RÁDIÓ

Megint orvosok keze alatt Galambos Lajos

A börtönbe való vonulása előtt sincs nyugalom, Lajcsi megint orvosnál járt, ahol azt vizsgálták, mennyi terhelést bír el extrém körülmények között a szervezete.Megosztás
Szerző: Zs.
2023.03.28. 08:30
Galambos Lajos vizsgálat orvos börtön

Galambos Lajos 2023. február 15-én vonult volna be a börtönbe, hogy megkezdje 3 év hat hónapos börtönbüntetését, melyet gáz-, áram- és vízlopás, valamit vesztegetés miatt kapott jogerősen. A zenész azonban nem jelent meg a börtön kapujában, mint kiderült, halasztást kért. 

Galambos Lajos
Lajcsi nem jelent meg a börtön kapujában Fotó: Keresztesi Balázs

A kérelmét ugyan elutasította a bíróság és annak nincs halasztó hatálya sem, vagyis Lajcsi hamarosan így is úgy is bevonul, de addig is mindent megtesz, hogy a lehető legjobb formában induljon neki a nehéz útnak. Hogy mit csinál az utolsó szabad napjaiban, annak a Bors járt utána. 

Galambos Lajos tanult, értelmes ember, akitől a lehető legtávolabb áll az esetlegesség, vagyis megtervez mindent, ami az életében történik. Legalábbis igyekszik megtervezni ugye, hiszen arra azért ő sem számíthatott, hogy közel nyolc évig kell majd az igazáért küzdenie a bíróságon gáz-, áram- és vízlopás, valamit vesztegetés okán, és végül letöltendő börtönbüntetést kap. 

Galambos Lajos
Galambos Lajos és ügyvédje, dr. Fröhlich Krisztián a bíróságon Fotó: Knap Zoltán

Az egészsége is ráment a bírósági tárgyalásokra 

A pereskedésre ráment a vagyona egy része, a házassága és az egészsége is, a bevonulásának ideje is ez utóbbi miatt csúszott.

Gyógyíthatatlan beteg vagyok. Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végignéztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék

– nyilatkozta a zenész korábban a Borsnak. 

Lajcsi új behívója még nem jött meg, illetve a zenész nem beszél arról, hogy pontosan mikor kell megkezdenie a börtönbüntetést. Arról azonban egy ismerőse részletesen nyilatkozott, hogy mit tervez Lajcsi. 

Esze ágában nem volt kibújni az igazságszolgáltatás és a törvényesen rá kiszabott ítélet alól. Valójában csupán egy év halasztást szeretett volna kapni, annak érdekében, hogy a betegségét ne a börtönben kezeljék, hanem egy általa választott és persze finanszírozott kezelésnek vethesse alá magát a kért időben – mondta korábban a Borsnak az informátorunk, aki hozzátette: Ez a határozat még nem jogerős, vagyis Lajcsi még élhet fellebbezéssel. Ugyanakkor arra készül, hogy egy hónapon belül kézhez kapja az új behívót, hiszen még ha fellebbez is, meg kell majd kezdenie a büntetését. Természetesen nem boldog a hírtől, de minden rá vonatkozó törvényt betartva fog eljárni. 

Férfiasan állja a csapásokat, be fog vonulni Fotó: Nagy Zoltán / Metropol

Az utolsó napokban is orvosnál járt 

Galambos Lajost hétfő délelőtt többször is hívta lapunk kollégája, a zenész a sokadik próbálkozásra végül felvette a telefont. Amikor azt kérdeztük tőle, hogy mivel tölti a bevonulás előtti utolsó napokat, így felelt: 

Épp orvosi vizsgálaton vagyok, azért nem tudtam eddig felvenni. Túl részletesen nem szeretnék most erről beszélni, annyit azonban elmondhatok, hogy ez egy újabb vizsgálat, ami a jelenlegi egészségi állapotomat monitorozza, illetve egy terheléses vizsgálat, ami megmutatja, mennyit bírok most, és mennyit fogok bírni a közeljövőben. 

Ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat.

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Rendkívüli műsorváltozás a Szerencsekerékben: ő cserélte le Kasza Tibit

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Vigasztalhatatlanul gyászol a magyar énekes: ezért mégis hálás az orvosoknak

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

Hajdú Péter beleállt Köllő Babettbe

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

"Eléggé prolin nyilvánult meg" csúnyán kiosztotta követőit Polgár Kriszta

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás