Rubint Réka: Hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakánál kívül mást is

Rubint Réka és Schobert Norbi a kapcsolatuk kezdetéről beszéltek.Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.02.02.
Rubint Réka kapcsolat Schobert Norbert celeb

A Schobert házaspár a Blikknél vendégeskedett egy kérdezz-felelek erejéig, a beszélgetés során sok érdekes dolog kiderült, mások mellett az is, hogy Norbi kezdeményezte az első csókot, miután Réka eleinte nem akart a férfitól semmit.

Farm VIP döntő, Schobert Norbi,
A Schobert család Fotó: Bors

 

„Egyszerűen hihetetlen volt számomra, hogy Schobert Norbi akar tőlem egy éjszakánál kívül mást is. Nem akartam skalp lenni.” 

 

Mondta nekem, hogy „De majd egy VHS-kazettát, mert benned olyan energia él”. Mondtam neki, hogy sokkal olcsóbban megússza, ha letisztázzuk, hogy én köszönöm, nem. És aztán három napig roadshow-ztunk együtt, reggel találkoztunk, este visszaértünk Budapestre, mindenki ment szépen haza. Jártuk az országot, és a harmadik nap azt mondtam, hogy „Úristen, mi lesz most holnap, hogy ha nem tudunk találkozni?”

– idézte fel kapcsolatuk elejét Rubint Réka, hozzátéve, hogy olyan sok közös van bennük, hogy olyan érzése volt, mintha találkozott volna a másik felével.

A fitnesz nagyasszonya szerint nemhiába találkoztak SchoberTtel, nekik már 22 éve feladatuk van egymással, és az út, amit együtt megtettek, a hullámvölgyek ellenére is nagyon jó.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás