"Imádjátok ezt a nyomorult alkalmazást" - Horváth Éva kőkeményen kiosztotta az embereket





Horváth Éva megtévesztésnek tartja a filterek használatát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.22.
Horváth Éva

Horváth Éva pozitív példaként áll a fiatalok előtt, hiszen ő nem ült fel arra a vonatra, mint a legtöbb hazai celeb... A sztármami azon kevés emberek közé tartozik, akik nem szerkesztik a fotóikat azokkal az applikációkkal, amelyekkel olyan külsőt varázsolhat magának bárki, mintha egy kifutóról sétált volna le. Ennek apropóján meg is osztott több képet, s csodálatosan szemlélteti a valóság és a filterek közti különbséget.

Sőt, mi több... Megszólította azokat a celebeket is, akik azon a bizonyos vonaton ülnek...

Fotó: Facebook
Horváth Éva elítéli azokat, akik szerkesztik a képeiket

"Na jó, mostantól én is ezt fogom használni, mert annyira imádjátok ezt a nyomorult alkalmazást, amely mindenkinek sablon fejet készít. Pont fél perc sem volt megalkotni a művem, vagyis a kamut. Lehet tippelni, kik használják. Az a baj, hogy nagyon sok fiatal azt gondolja, hogy az ismert emberek a közösségi médiában megjelent fotók szerint néznek ki..." - osztotta meg a Facebook-oldalán Éva.

Te egyetértesz vele?

Tele van tervekkel

Éva élete egy igazi kaland, hiszen hol Magyarországon tengeti a hétköznapjait gazdasszonyként, hol pedig Balin élvezi a napsütést. Legutóbb azt is megosztotta a Borssal, hogy ezúttal a trópusi szigetre komoly tervekkel utazott ki. Mint mondja, szeretne a jógával foglalkozni, idővel pedig táborokat is szervezne.

"Kristóf iskoláztatása az egyik legfontosabb szempont, hiszen odakint már elkezdte a tanulmányait,  de az biztos, hogy amíg Balin vagyunk, én a jógára fektetek nagyobb hangsúlyt. Szeretnék idővel csoportokat, táborokat szervezni Magyarországról" - mondta a Borsnak korábban a sztármami. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás