Erre a sármos férfira cserélte Szabó Zsófi Shane Tusupot?

A rajongók szerint Szabó Zsófi szíve újra foglalt, választottja pedig nem más, mint az egyik kollégája.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.25.
Módosítva: 2023.01.25.
szabó zsófi szerelem

Szabó Zsófi váltig állítja, hogy sokkal boldogabb az élete, mióta szingli, sőt azt is eltervezte, hogy az új esztendőben véletlenül sem szeretne ezen változtatni. A legújabb fotóit látva azonban elbizonytalanodtunk, hogy valóban helytálló-e a kijelentése.

Szabó Zsófi újra szerelmes? Fotó: Szabolcs László

Új szerelem kopogtatott az ajtón?

Bár Szabó Zsófi megfogadta, hogy idén véletlenül sem lesz szerelmes, a jelek szerint nem biztos, hogy tudja tartani magát az elhangzottakhoz. Ezúttal műsorvezetőtársával, Miller Dáviddal hozták szóba, akivel láthatóan jól működik köztük a kémia. Most Instagram-oldalukon több közös fotót is megosztottak, melyekhez egy-egy szívecskét is mellékeltek. Ez már alapjában elég ahhoz, hogy beindítsa a rajongók fantáziáját, akik kedvelik Zsófit, egyértelműen örülnének annak, ha nem csupán munkakapcsolat lenne a két műsorvezető között. 

Elgondolásuknak akár lehet alapja is, hiszen azon felül, hogy mindig csipkelődnek egymással és izzik köztük a levegő, mindketten szinglik is.

 

Fotó: Miller Dávid / Instagram
Szabó Zsófi és Miller Dávid az új álompár?

Esküvő helyett szakítás

Mesébe illőnek indult Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, ám az eljegyzésük után elszabadult a pokol. Derült égből villámcsapásként jött a hír, hogy külön utakon folytatják, a miértekre azonban nem akartak kitérni. Nem kellett viszont sokat várni, hogy napvilágot lássanak a részletek, melyek valósággal sokkolták a közvéleményt. Ha lehet hinni a pletykáknak, komoly vitáik voltak, amíg végül feladták a küzdelmet.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás