RETRO RÁDIÓ

Áll a bál! Gáspár Laci is beszállt a rapper-harcba





Gáspár Laci nem hagyta szó nélkül a negatív kritikát. Szabyest G.w.M. pocskondiázása után ugyanis őt is kiszemelte magának.



Megosztás
Szerző: metropol
2023.01.22. 06:30
Szabyest vita baki Gáspár Laci

Napok óta G.w.M. és Szabyest vitájától hangos a bulvársajtó. A balhét az robbantotta ki, hogy a több százezres rajongótábort magáénak tudható Szabyest a Zenebutik egy adásában finoman szólva elmarasztalóan beszélt a rapper zenei pályán való működéséről. G.w.M. egy darabig mérlegelte, hogy válaszoljon-e, s végül az igen felé billent a mérleg nyelve. 24 óráig elérhető Instagram Storyban osztotta ki az énekest, akit a Crazy Frog (Őrült Béka) gúnynévvel illetett.

A visszavágásban Szabyest már nemcsak G.w.M.-et kritizálta, hanem Gáspár Lacit is

Ezt meg persze Laci nem hagyta annyiban, s hamarosan érkezett tőle is egy nyilvános levél.

Én alapvetően nem szeretnék beleavatkozni a közted és G.w.M. között történő – egyébként érthetetlen – vitába, mert az a ti dolgotok. Viszont szóba hoztál engem is, így érintve érzem magamat, így gondoltam, reagálok neked. Most az hagyjuk is, hogy sokat azért nem tudok rólad vagy az általad írt slágerekről, de elég volt csak rákeresnem a nevedre, hogy 2-3 perc alatt eldöntsem, te semmiféle szakmai szempontból nem vagy azon a szinten, hogy ebben az országban bárkin ítélkezhess. (…) Amit te tudsz, az a semmi. Manapság bármelyik panelban összeraknak a 14 éves gyerekek ilyeneket – vélekedett Laci. Szabyest az ominózus szövegrontást is felhánytorgatta, mikor Laci az Omega-sláger Gyöngyhajú lányát zöldhajúként jellemezte a színpadon éneklés közben. 

Igen, elrontottam azt az Omega-dalt aznap este, amit mind a mai napig bánok is, de ez akkor sem teszi semmissé, hogy az elmúlt 20 éveben milyen szakmai eredményeim, slágereim és koncertjeim voltak. Te mit csináltál ezalatt? 30 éves vagy, de még mindig 11 éves kislányoknak szeretnél tetszelegni! Mindenki hibázhat. Ronthat el sorokat. Énekelhet hamisan, még akkor is, ha tehetséges. De ahhoz, hogy beleálljon másokba, először is bizonyítania kell, hogy tud valami. De te, te fiam, te nem tudsz semmi. Szóval inkább hallgass el., zárta sorait az énekes.





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan bejelentés, válik a háromgyerekes magyar énekesnő

Váratlan bejelentés, válik a háromgyerekes magyar énekesnő

Ördög Nóra elhagyta az országot, aggódnak a rajongói

Ördög Nóra elhagyta az országot, aggódnak a rajongói

Pedig olyan édesek voltak együtt: válik a magyar sztárpár

Pedig olyan édesek voltak együtt: válik a magyar sztárpár

Gyászol a Muzsika TV sztárja: „Becsuktad az ajtót és máshol vártak téged, tárt karokkal”

Gyászol a Muzsika TV sztárja: „Becsuktad az ajtót és máshol vártak téged, tárt karokkal”

Top hírek



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás