Alaposan kiverte a biztosítékot Vasvári Vivien posztja





Valóságos össztűz zúdult a celebre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.06.
Vasvári Vivi

Vasvári Vivien ismételten az emberek célkeresztjébe került legutóbbi, állatvédelemmel kapcsolatban írt posztjával – írja a Ripost. Az üzletasszony jelenleg Balin vakációzik, ahol ellátogatott az Elefánt Safari Parkba és megdöbbenten látta, miként bánnak az állatokkal. Sokaknak közkedvelt látványosság és élmény a gyönyörű parkban elefántháton megtenni néhány kilométert, Vivien azonban teljesen ledöbbent azon, ami fogadta őket.

Elmentem Balin az Elefánt Safari Parkba, hogy megnézzem, hogyan bánnak az elefántokkal, milyen körülmények között élnek. De amit láttam, az teljesen megdöbbentő és felkavaró volt számomra! Ez itt teljes mértékben állatkínzás! 

– írta a posztban Vasvári Vivien, majd fotókat is közzétett az elefántokról.

Rengeteg turista jön ide, hogy elefántháton fürdőzgessen az elefántmedencében, vagy éppen egy hosszú safaritúrát vegyenek a hátukon! Hogy van képes ezt bárki is élvezni??? Vannak szép állatkertek, ahol szépen vannak tartva az állatok… esetleg képet is lehet velük csinálni vagy megetetni. De ez itt… Hogy engedhetik ezt meg

– tette fel a költői kérdést a celeb.

Vasvári Vivient a poszt alatt felkérték egy alapítvány nagykövetének, akik pont az ilyen esetek ellen küzdenek. Az üzletasszony rögtön reagált a kommentre és azt írta, szívesen segít bármiben az alapítványnak.

Azonban az egyik legnagyobb celeb- és influencerkibeszélő csoportban több ellentmondásos történetet is felhoztak Vivien ellen, ugyanis hiába az állatvédelmi poszt megírása és az együttérzés az elefántok iránt, pár évvel ezelőtt büszkén mutatta meg rajongóinak a sarkiróka-bundáját. Egy kommentre reagálva akkor Vivien azt írta, őt nem zavarja, erre tenyésztik őket. 

De természetesen mindenkinek változhat a véleménye!

Az egyik kutyájától azért vált meg, mert a drága szőnyegre végezte a dolgát.

Van egy olyan sanda gyanúm, hogy a cipői és táskái se műbőrből készülnek. Ugyanúgy van vele, mint a bundával, azokat az állatokat is erre a célra tenyésztik

– olvashatók a kommentek a poszt alatt.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás