Tom Cruise durván beszólt Emily Bluntnak

A Top Gun sztárja nem kímélte a színésznőt, elmondta a véleményét.Megosztás
Szerző: Z.A.
2022.12.12. 20:30
Tom Cruise színésznő színész beszólás

A színészek 2014-ben dolgoztak együtt A holnap határa című sci-fiben, amelyben Emily Blunt a harcos Rita Vrataskit alakította, aki a Tom Cruise által játszott William Cage őrnagy segítségével egy küldetésen vesz részt, hogy megóvja a Földet az idegenektől.

Ahogy azt el lehet képzelni, mint minden Tom Cruise-film esetében, ez sem volt kis feladat, és rengeteg akciódús jelenet tette próbára a színészek képességeit. Olyannyira, hogy a 39 éves brit sztár, Emily sírva fakadt, a 60 éves Tom pedig keményen beszólt neki, írja a Metro. A színésznő elismerte, hogy Tom „nem tudta, mit tegyen”, miután ő összeomlott, mert megsérült a bordája a nehéz robotjelmezében.

A The Times szerint a színésznő a Smartless podcastnek nyilatkozott: 

Szerintem nagyszerű lett volna, ha CGI-vel csináltuk volna, de mi inkább érzékelhető módon akartuk megcsinálni. Amikor az ember azt hallja, hogy érzékelhető, azt gondolja, hogy ez szépen és otthonosan hangzik; ezekben az öltözékekben nem volt semmi otthonos. Nagyon nehéz volt a ruha. Amikor először felvettem, sírni kezdtem, és Tom nem tudta, mit tegyen. Csak bámult rám, és azt mondta: »Tudom, tudom«, én meg: »Tom, nem tudom, hogyan fogom végigcsinálni ezt a forgatást«, majd sírni kezdtem és kicsit pánikba estem az egész forgatás miatt.

Arról, hogy a Mission: Impossible sztárja mit mondott neki erre, így nyilatkozott: 

Sokáig csak bámult rám, nem tudtam, mit tegyek, erre azt mondta: »Gyerünk, ne legyél már ilyen p*na, oké?«

"Mission: Impossible - Fallout" - UK Premiere - Red Carpet Arrivals
Fotó: Jeff Spicer

Nos, úgy tűnik, ez bejött, mert Emily elnevette magát, majd folytatta a forgatást. A nehéz jelmezekben való forgatás azonban továbbra is küzdelmes volt, és állítása szerint a súly miatt még férfi kaszkadőrdublőrökre is szükségük volt a női helyett. Az Egy csendes hely sztárja azt is elmondta, hogy a forgatás alatt megsérült a kulcscsontja, és a bordái nyolc évvel később még mindig „billegnek”.

A film egyébként hatalmas siker volt, hiszen 178 millió dolláros költségvetést követően több mint 370 millió dolláros bevételt hozott.

 

Ezeket olvastad már?
Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt

Zámbó Krisztiánnál betelt a pohár Peter Srámek miatt

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás