Megdöbbentő részletek, így vallott Britney apja a gyámságról





A 70 éves férfi állítja, mindent azért tett, hogy megvédje Britney Spears egészségét. Mi több, örül, hogy lányát életben tudta tartani.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.29.
Módosítva: 2022.12.29.
gyámság összeomlás Britney Spears félelem

Britney Spears apja, Jamie interjút adott arról az időszakról, amíg lánya a gyámsága alatt állt. Állítja, egy ponton azon töprengett, vajon életben marad-e az idegösszeroppanással küzdő énekesnő az ő beavatkozása nélkül. A sztár a közelmúltban megrémisztette követőit merész képeivel, sokak szerint azonban így fejezi ki, hogy végre szabad.

Britney apja állítja, ő csak meg akarta menteni a lányát élete legnehezebb időszakában. Véleménye szerint nemcsak gyermeke tönkretételét akadályozta meg, hanem megvédte a kapcsolatot Britney és a fiai között is. „Nem fogok szép képeket festeni erről az időszakról és nem mindenki fog egyetérteni velem” - jelentette ki Jamie, hozzátéve, az intézkedései szükségesek voltak. „Pokoli volt, de teljes szívemből és lelkemből szeretem a lányomat.” 

Az énekesnő korábban azt nyilatkozta, apja számos koncertet erőltetett rá, emellett gyógyszerekkel tömte őt, és még azt is megtiltotta neki, hogy a fogamzásgátló spirálját eltávolítsa. Nem tagadja, rettegett tőle. Jamie szerint azonban az emberek többségének fogalma sincs az igazságról… „Az ügyvédje sem tudja, mi a valóság. A média nem hallotta az igazat, csak Britney vádjait. Engem nem érdekel, ha a történtek miatt rosszakat mondanak rólam, mert tudom, hogy amit hallok, az nem igaz” – zárta a gondolatsort a férfi. Annyi bizonyos, hogy Jamie teljes irányítást kapott Britney személyes és pénzügyeit illetően, lánya 13 évig, 2021 novemberéig élt gondnoksága alatt.





 





Ezeket olvastad már?
Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás