„Még az intenzíven van” - Szorcsik Viki megrázó üzenete az édesanyjáról

Szorcsik Viki édesanyja agyvérzést kapott, sokáig az életéért küzdött.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.27.
dráma

Pár nappal ezelőtt Szorcsik Viki az Instagram-oldalán jelentette be, hogy édesanyját életveszélyes állapotban szállították kórházba. Mint kiderült, az asszony agyvérzést kapott, az orvosok az életéért küzdöttek. A színésznő most ismét hírt adott anyukája állapotáról.

Szorcsik Viki / Ripost

„Kedves Mindenki! Látszik a fény az alagút végén. Édesanyám, hála a gyors ellátásnak és beavatkozásnak, sokkal jobban van! Most úgy néz ki, minden rendben. Jelen pillanatban még az intenzíven van, de kommunikál és mozog. Elmondhatatlanul hálás vagyok azért a rengeteg pozitív energiáért, amit tőletek kapok! Az imák is meghallgattattak” - fogalmazott Instagram-sztorijában Viki.

A mocskolódó kommentek miatt lett rosszul

Viki a korábbi posztjában úgy fogalmazott, hogy a rosszindulatú, gyűlölködő kommentek vezettek ahhoz, hogy édesanyja kórházba került.

„Nagyon szépen megkérek mindenkit, hagyja abba a mocskoskodást a kommentekben. Mert édesanyukám életéért küzdenek jelen pillanatban is a kórházban! Agyvérzést kapott! Egy minimális együttérzés szoruljon belétek! Engem nem érdekel, mert nem olvasom, de édesanyukám nagyon a szívére vette, amiket és ahogy bántotok, és ez okozta az agyvérzését! Nincs hozzászokva a családom az ilyen fajta gyűlöletre! Ez egy televíziós műsor! Emberek, könyörgöm, ez egy műsor, nem más! (...) Kérlek benneteket, imádkozzatok anyukámért! Belehalok, ha valami baja lesz” - fogalmazott két napja a színésznő.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás