RETRO RÁDIÓ

M. Kovács Róbert és kedvese különválasztják a munkát és a magánéletet





Napjai nagy részét a hírek követésével tölti, a családjával töltött idő azonban szent és sérthetetlen M. Kovács Róbert számára. A Vezércikk műsorvezetője a Metropolnak mesélt az életéről.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.08.26.
M. Kovács Róbert

Tökéletesen különválasztja a magánéletet és a munkát M. Kovács Róbert! A Hír TV műsorvezetője és M. Dobos Marianne szerelme közel két éve tart, néhány hónapja pedig már jegyespárként élik a mindennapjaikat.

Minőségi időt töltenek együtt

Róbert és Marianne le sem tagadhatnák, hogy imádják egymás társaságát, éppen ezért gyakran szerveznek olyan programot, aminek során tartalmas, minőségi időt tölthetnek együtt.

Marianne-nal vannak állandó programjaink: mindketten nagyon szeretünk utazgatni, különleges helyeket felfedezni Európában, és erre általában sort is kerítünk. Évente néhány alkalommal elutazunk külföldre, hogy aztán pár napon át egy külföldi országban barangolhassunk. Ez sok logisztikát igényel, hiszen mindketten sokat dolgozunk – fogalmazott a Metropolnak M. Kovács Róbert, és azt is elárulta, itthon mi jelenti az igazi kikapcsolódást számukra. – Miután mindketten nagy rajongói vagyunk a gasztronómiának, esténként sokszor főzünk együtt, a finom falatokat pedig együtt fogyasztjuk el. A vacsoraidő számunkra szent és sérthetetlen.

Fotó: HírTV

Külön a munka, külön a magánélet

Jóllehet, mindketten műsorvezetőként dolgoznak, ráadásul ugyanannál a csatornánál, mégis törekednek arra, hogy a kettesben töltött időbe ne szivárogjon bele a hivatásuk.

Talán meglepő, de annak ellenére, hogy ugyanaz a hivatásunk és a munkahelyünk, otthon szinte soha nem beszélünk a szakmáról. Mindketten nagyon szeretjük a munkánkat, de esténként már inkább csak egymásra koncentrálunk. Ilyenkor, ha be is kapcsoljuk a televíziót, akkor általában egy jó filmet vagy sorozatot nézünk. Amennyire szeretünk utazni, ugyanannyira jó érzés bekuckózni otthon.

Komoly stábbal dolgozik

M. Kovács Róbert már huszonöt éve dolgozik újságíróként. A pályája nagy részében írott újságírással foglalkozott, hamar beilleszkedett a televíziózás világába is. Vezércikk című napi műsorában három – személyük állandóan váltakozik – szakemberrel beszéli meg a nap aktuális eseményeit.

– 1997-ben kerültem bele a média világába, a Népszavánál kezdtem gazdasági újságíróként. Az évek során aztán csaknem mindenféle típusú lapnál megfordultam, míg végül egy évvel ezelőtt lehetőséget kaptam a Hír TV-nél. A Vezércikkben gyakorlatilag a véleményünket fogalmazzuk meg bizonyos eseményekről, amennyiben pedig politikáról van szó, elengedhetetlen, hogy némi iróniával kezeljünk bizonyos témaköröket. A műsorban jelen van némi cinikusság és humor, amellett, hogy maximálisan komolyan vesszük a feladatunkat – fogalmazott a népszerű műsorvezető, hozzátéve, hogy komoly szakmai stáb áll a műsor mögött, amelyet napi szinten több, mint százezer ember követ. – A napjaim nagy része a hírek követéséről szól, a Vezércikk esetében pedig egy profi stábbal dolgozom együtt. Nálunk a szerkesztőségben komoly műhelymunka zajlik, jól tudunk együttműködni, és igyekszünk mindig megtalálni a legérdekesebb témákat, valamint a legmegfelelőbb beszélgetőtársakat, akik által gördülékeny, érdekes műsor jöhet létre.

Fotó: HírTV

 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Házasság első látásra: Andris a kamerák előtt alázta a sárga földig Petrát – videó

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Körtvélyessy Zsolt: A nyáron lesz időm nyaralni, ami jó és rossz hír egyszerre

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Drámai vallomást tett az Omega sztárja: A kijárat sajnos már közelebb van, mint a bejárat

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Szőke Zsuzsi ledobta a textilt – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás