Pumped Gabo megtörte a csendet: így érzi magát Aurelio a rácsok mögött





Aureliót 2015-ben kapták el az 51-es főúton zsebében 38 gramm kokainnal. A házkutatás során további két gramm mari­huánát is találtak. A valóságshow győztes fél éve ül a rács mögött.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.28.
bezárva

Aureliót 2015-ben kapták el az 51-es főúton zsebében 38 gramm kokainnal. A házkutatás során további két gramm mari­huánát is találtak. A helyzetét nehezítette, hogy szervezetében is kimutatható volt az igazoltatáskor mindkét szer. Akkor kezdődött igazán a kálváriája, bíróságra járt, végül felfüggesztett börtönnel büntették az ítészek, ami ha nincs, ma bizonyára nem ül a rácsok mögött.

„Harmincegy nap hiányzott, és akkor felfüggesztettet kaptam volna most. Ennyit vártam a laborvizsgálatra, ahol azt nézték, milyen tartalmú a kokain, azaz mennyi a valós százaléka a negyven grammnak. Végül az eredmény kimutatta, hogy 26 gramm a tartalma, ez számított az ítéletben. Harminc gramm fölött van a meghatározó mennyiség, ez még csak a „csekély” kategóriába tartozott, négy grammon múlt ez is. Ha elérte volna a negyvenet, akkor vége, és azonnal ülnöm kellett volna. Az volt a mázlim, hogy egy rossz minőségű kábítószer volt, mert átvertek, és nem volt jó hatóanyagú” – mesélte Aurelio az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Aurelio az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban őszintén vallott arról, hogyan jutott idáig Fotó: Life TV

A körülményekhez képest jól érzi magát

A Blikk most megkereste Pumped Gabót, Aurelio jó barátját, aki elárulta, hogy a valóságshow-sztár egyáltalán nem kereste az utóbbi hónapokban, de úgy tudja, jól van, és sikerült hozzászoknia a börtönkörülményekhez, sőt még sajátos humorát sem vesztette el.

„Nem beszéltem vele azóta, és nem is tudok róla sokat, csupán annyit hallottam, hogy rendesek a cellatársai, akikkel sikerült jó kapcsolatot kialakítania, sokat viccelődik, és a körülményekhez képest jól érzi magát. Én is féltettem attól, hogy lelkileg nagyon megviseli majd a börtön, de szerencsére nem tört meg, aminek nagyon örülök” – mondta Gabó.

Edával mégsem váltak el az útjaik, kitart mellette

Aurelio tavaly nyáron kezdett el járni jelenlegi barátnőjével, Edával, aki már a megismerkedésükkor tudhatta: előfordulhat, hogy a választottja akár több év börtönbüntetést kap.

Az utóbbi hetekben szárnyra kelt néhány pletyka, mely szerint a lány és Aurelio kapcsolata megszakadt, de Gabo nem hallott ilyesmiről.

„Nem hiszem, hogy szétmentek volna! Én úgy tudom, hogy pont a barátnőjével beszél a legtöbbet. Nyilván ez egy nagyon bonyolult helyzet, pláne ilyen fiatalon, de szerintem arról tudnék, ha már nem lennének együtt” – vélekedett Aurelio legjobb barátja.





Ezeket olvastad már?
Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

5 éves lett Archie herceg, ám III. Károly továbbra sem láthatja az unokáját

5 éves lett Archie herceg, ám III. Károly továbbra sem láthatja az unokáját

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás