Pumped Gabo a börtönbe is bemenne legjobb barátja, Aurelió miatt





2 év és 3 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság a valóságshow-hős Aureliót. A celeb az utolsó szó jogán elnézést kért tettéért, elmondta: nem akart senkit sem elrabolni. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.11.25.
meglepő vallomás

Tegnap ítélet született a valóságshow-sztár, Aurelio évek óta húzódó emberrablási ügyében. A bíróság megváltoztatta az elsőfokú döntését, így végül Aurelio büntetését 2 év és 3 hónap börtönre enyhítették négy évről, valamint összesen 167 ezer forint bűnügyi költség fizetésére kötelezték a sztárt. Aureliót korábban a drogügyei miatt 1 év és 2 hónap börtönbüntetésre ítélték, a bíróság döntésének értelmében ezt is le kell töltenie – írja a Bors.

A híresség az utolsó szó jogán elmondta: nagyon sajnálja, amit tett. Nem a felmentéséért kampányol, hiszen tudja, bűncselekményt követett el, de hangsúlyozta: nem állt szándékában elrabolni a sértettet.

Bevallom, ideges voltam, felpofoztam, üvöltöztem a sértettel, elküldtem melegebb éghajlatra. Valóban csapkodtam hátrafelé, amikor a kocsiban voltam, és igen, mondtam, hogy szívem szerint kiszállnék és elásnám – mondta a bíróságon Aurelio.

A sztár legjobb barátját, Pumped Gabót meglepte, hogy cimborája letöltendőt kapott.

Nevetséges, hogy akiknek börtönben kellene lenniük, azok szabadon mászkálnak, Aureliót meg beteszik a börtönbe. Szégyen! – kezdte a Borsnak Pumped Gabo.

Az izomceleb elmondta: ha Aurelio tényleg rács mögé kerül, biztosan nem szakítja meg vele a kapcsolatot. Sőt, támogatja, amiben csak tudja.

Biztosan meglátogatnám a börtönben. Sőt, cigit és pénzt is vinnék neki, segíteném, amiben tudnám. Nagyon jó srác, és sajnálom, hogy így alakul az élete, nem ezt érdemli – tette hozzá Pumped.

Mint ismert, 2017 őszén közel 200 ezer forintot lopott el egy ismerőse Aureliótól, amíg ő ittas állapotban aludt egy bárban. A vád szerint emiatt a sztár a barátai segítségével elrabolta az őt meglopó férfit, hogy így visszaszerezzék a pénzt.





Ezeket olvastad már?
Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Nem hiszed el, mit csinált T. Danny a szexi ördögnek öltözött Széphalmi Juliskával

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Videóra vették! Akkora pofont kapott a TV2 sztárja, hogy azonnal kifeküdt

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Nagy az öröm: nyár végén összeházasodik Feng Ya Ou és Békefi Viki

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Tóth Gabinak kellett megmentenie Vera koncertjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás