RETRO RÁDIÓ

Aggasztó jelek: megint szakított menyasszonyával Fucsovics Márton?

Eltűntek a friss közös, szerelmes fotók és bejegyzések Fucsovics Márton és menyasszonya, Böszörményi Anett közösségi oldaláról. Lehet, hogy a szépséges hölgy megunta, hogy 2018 óta hiába vár arra, hogy a teniszező felesége legyen?Megosztás
Szerző: Metropol
2022.07.19. 11:30
szomorú

A sportpályafutása mellett a magánéletében is rázós időszakot tudhat magáénak Fucsovics Márton. A magyar teniszező sorozatos sérülések és rossz eredmények miatt júniusban egy időre felfüggesztette a játékot, tervei szerint augusztusban tér vissza. Rajongói a Redditen ugyanakkor arra figyeltek fel, hogy eltűntek a szerelmes fotók a játékos, valamint menyasszonya, Böszörményi Anett oldaláról. Friss képek valóban ha voltak is, már nincsenek, sőt a lány profiljából az is eltűnt, hogy Fucsovics menyasszonya. A szerelmeseket nem érte el a Bors, így csak találgatni lehet, mi történt közöttük az elmúlt időben.

Az biztos, hogy Marci 2017 novemberében a Maldív-szigeteken kérte meg a szépséges Anett kezét, és akkor 2018 nyarára tűzték ki az esküvőt. Később azonban ezt elhalasztották azzal az indokkal, hogy Fucsovics karrierje felfelé ível, ezért a játékra szeretne koncentrálni a családalapítás helyett. A koronavírus miatti szünet alatt sem volt lagzi, sőt 2020 karácsonyán szakított a pár. Akkor arról lehetett hallani, hogy Stollár Fanny harmadik szereplőként lépett a képbe, de Fucsovics és Fanny is jelezte, legfeljebb a teniszpályán alkotnak vegyes párost. 2021 júniusára ismét egymásra talált Marci és Anett, de most úgy tűnik, újra különváltak útjaik.

Én már semmin sem lepődök meg kettejükkel kapcsolatban. Mondjuk Anett helyében én is lépnék, ha évekig hiába várnék menyasszonyként az esküvőre – mondta a párost jól ismerő személy a Borsnak. A következő hetekben biztosan kiderül majd, hogy végleges szakításról van-e szó, vagy csak röpke mosolyszünetről.

Becker is bókolt

Az azóta adócsalás miatt börtönbüntetését töltő Boris Becker tavaly nyáron szakértőként jegyezte meg a wimbledoni tenisztorna közvetítése alatt, milyen szép barátnője van Fucsovicsnak. A kritikusok akkor szexista jelzőkkel illették a németek legendáját, akit Anett védett meg, mondván, jólestek neki Becker szavai.

Ezeket olvastad már?
Szakított L.L. Junior és a fiatal kedvese?

Szakított L.L. Junior és a fiatal kedvese?

Schobert Norbika kijelentette: ezek a lányok nem jönnek be neki

Schobert Norbika kijelentette: ezek a lányok nem jönnek be neki

Világsztár zongorazseni először Budapesten

Világsztár zongorazseni először Budapesten

Gergely Róbertre 65 évesen újra rátalált a szerelem

Gergely Róbertre 65 évesen újra rátalált a szerelem

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás