RETRO RÁDIÓ

Kendőzetlen vallomás! Lakatos Levente nemi beteg volt és meg is fertőzött valakit - Videó!





Az író és YouTube-videós tabuk nélkül mesélt magánéletének olyan részéről, amelyről a legtöbben nem mernek, példájával segíteni akar másokon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.14.
tabuk nélkül

Lakatos Levente a podcast műsorában a Levente Klubjának adásában vendégül látott egy nemi betegségekkel foglalkozó szakértőt, és itt őszintén mesélt a saját múltjában történt dolgokról is. Később a Blikk számára vallotta be, hogy ő maga is nemi beteg volt és szerencsétlen módon meg is fertőzte egy partnerét.

Őszintén beszélt korábbi állapotáról Lakatos Levente Fotó: Vaszil Ádám

Az íróból lett műsorvezető azért döntött úgy, hogy egy tabudöntögető adást készít, hogy a fiatalok minél hitelesebb forrásból tudjanak információhoz jutni a nemi betegségekről.

A fiatal generációk számára nincsenek hasznos felvilágosító anyagok, ezért is készítettem a Levente Klubja podcastemben egy ”nemibetegség-kisokos„ epizódot egy szakorvossal” – számolt be róla a lapnak az író, aki elárulta, bár nemi élete kezdetén utánaolvasott a dolgoknak, mégsem lehetett eléggé felkészült a szexuális aktusok veszélyeire.

„A húszas éveim elején HPV-s lettem. Azt sem tudtam, hogy mi az, erről egyetlen cikkben sem írtak. Volt tünete: apró szemölcs, de nem különösképpen foglalkoztam vele, úgy voltam, hogy majd valamikor intézem… A legtöbb fiatal felnőtt pasas nem szívesen jár orvoshoz, a nemi szervét érintő problémával meg főleg nem szívesen fordul szakemberhez. Aztán egy partnerem jelezte, hogy elkapta tőlem. Megfordult körülöttem a világ. Nem volt elég, hogy kiderült, nemi beteg vagyok, még meg is fertőztem mást, amit természetesen soha nem akartam volna” – vallotta be a lapnak Levente. A műsorvezető hosszan kifejtette, hogy milyen negatív hatással volt ez az esemény a későbbi szexuális életére, és hogy két nőismerőse is elhunyt HPV okozta méhnyakrákban. Rámutatott emellett, hogy nemcsak konkrét aktussal lehet elkapni betegségeket, hanem vécéülőkén és intim borotválkozással is.

Levente fel szeretné hívni a figyelmet a nemi betegségekre és arra, hogy milyen fontos odafigyelnie az embereknek szex közben Forrás: Pixabay

A podcast nagy része a HPV-vel foglalkozik. Rendbe tesszük a tévhiteket. De emellett beszélünk a szifiliszről, amiről azt gondolná az ember, hogy a régi idők betegsége, pedig éppen felfutó tendenciát mutat. Illetve beszélünk például a Chlamydiáról, melyben szintén volt részem, ráadásul úgy kaptam el, hogy a partneremmel nem is történt konkrét aktus. Beszélünk arról is, hogy orális szex útján, vagy csókolózással elkaphatóak-e nemi betegségek.

A HPV-vel kapcsolatban egyébként írtam már novellát is, ami egy, direkt kamaszoknak készült antológiában kapott helyet” – árulta el a lapnak Lakatos Levente.

 





Ezeket olvastad már?
Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Bódi Sylvi intim fotói forróbbak, mint nyáron a beton

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

Megható: Tóth Gabi összebújós fotókkal és szívszorító üzenettel lepte meg az országot

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás