Oszvald Marika: A szívem az unokámmal van minden pillanatban





Május eleje óta Vince nevű unokája aranyozza be Oszvald Marika mindennapjait. A népszerű színésznő boldogabb, mint valaha, hiszen a szakmai és a magánélete is szárnyal.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2022.05.26.
gólyahír Oszvald Marika

Élete legfontosabb szerepét osztotta az élet Oszvald Marikára: nagymama lett. A Kossuth-díjas színművésznő eseménydús időszakot él át. Nemrégiben bemutatták az Öreglányok című darabot, aminek premierje előtt született meg az unokája.

Félt, hogy lekési a premiert

Vince május ötödikén jött világra, másnap pedig már nyilvános főpróbám volt, majd hetedikén két előadás. Föl-alá rohangáltam a kórház és a színház között, a város egyik végéből a másikba. A bicikliverseny miatt ráadásul órákba telt, míg eljutottam Budáról Pestre. Volt, hogy attól féltem, hogy szó szerint lekésem az előadást, de ez szerencsére nem történt meg, és az unokámmal töltött idő mindenben kárpótolt – mondta el a Metropolnak Oszvald Marika.

Nem tilt semmit

Az Operettszínház sztárja megengedően nevelte a lányát, Krisztinát, soha nem tiltott neki semmit; talán ez a titka annak, hogy a mai napig rendkívül szoros a kapcsolatuk.

Anya és lánya imádja egymást Fotó: DFP

Nálunk nem volt soha olyan, hogy ide nem mehetsz vagy azt nem csinálhatod. A véleményemet persze mindig elmondtam, de nem erőszakosan. Nem szokásom beleszólni a szeretteim életébe. A lányom nem is lépte át soha azokat a bizonyos határvonalakat, tinédzserként sem. Az unokámat biztos, hogy kényeztetni fogom, és nem leszek szigorú – fogalmazott a mindig energikus művésznő.

De vajon hogyan alakulnak az első hónapok számára nagymamaként? Hiszen szerencsére rengeteg a munkája, de a nagymamai teendőit sem akarja hanyagolni.

– Mindenképpen prioritást élvez az unokám, de persze ez nem jelenti azt, hogy ne tennék eleget a kötelességeimnek. A szabadidőmet viszont biztosan Vincével és a lányommal töltöm majd. Sokszor a lányoméknál éjszakázom most is, segítek ellátni a baba körüli teendőket. Amióta megszületett, a szívem, a lelkem az unokámmal van minden pillanatban – fogalmazott Oszvald Marika.

Keserédes komédiában szerepel

Tallós Rita rendezésében, a RAM Színházban mutatták be az Öreglányok című művet. A darabban Oszvald Marika, Kováts Krisztina, Papadimitriu Athina és Horváth Zsuzsa játszanak őszinte, humoros nőket, akiket egy véletlen folytán hozott össze a sors. Életük utolsó fejezetében mind úgy döntöttek, hogy a hedonizmust és a jókedvet választják. Együtt négyen kimondják, amit gondolnak, hiszen már nem kell semmit bizonyítaniuk. Rajtuk keresztül látjuk a huszadik század történelmét, amelynek stigmáit ma is őrizzük. Oszvald Marika elárulta, hogy nagyon élvezte a közös munkát.

– Korábban nem dolgoztam együtt Tallós Ritával, de már az első perctől kezdve egy húron pendültünk. Rita hihetetlenül jó rendező, akinek konkrét elképzelései voltak, így nekünk nem volt más dolgunk, mint belesimulni és élvezni a szerepet.





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás