Bereczki Zoltán döntött, ezt üzente a rajongóinak





A színész kinézete semmit nem változott az elmúlt évtizedekben, pedig kimondani is hihetetlen, már a 46. születésnapját tölti.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.02.
születésnap

Hétfőn tölti születésnapját Bereczki Zoltán, a híres színész, ebből az alkalomból úgy döntött, hogy egy régóta vágyott úti célt keres családjával. Feleségével, Bata Évával és kislányukkal, Flórával Noszvajba utaznak el, ahova Vica már nagyon elakart jutni. Erről a Blikknek nyilatkozott a mostanában már rendezőként is tevékenykedő színész.

46. születésnapját ünnepli a sármos színész Fotó: Bors/Végh István

„Ezt az utazást én vettem Vicának ajándékként még a szülinapjára, de olyan helyre megyünk, ahol elég nehéz volt szállást foglalni, ezért egy kicsit önző módon a saját szülinapom felé hajlott a kezem az időpont kiválasztásánál” – árulta el nevetve a színész a lapnak. – „Azt még nem tudom, mit kapok ajándékba, de nem is szeretem ezt előre tudni. Imádom a meglepetéseket! Viszont azt gondolom, annyira jó most minden, hogy nincs is konkrét vágyam.”

Noszvaj híres a kellemes borospincéiről, ezért kíváncsiak voltak a lap munkatársai, hogy Zoliék is elmennek-e megízlelni a helyi italokat.

Vica még szoptat, ezért maximum én kóstolgatok majd. Még gondolkodunk azon, mi legyen a program, de jó lesz pár napra elvonulni” – tette hozzá a színész.

Noszvaj közkedvelt belföldi turista helyszín MTI Fotó: Komka Péter

Örömteli hírrel is szolgált rajongóinak a Life TV „Ébredj velünk” műsorvezetője, aki belevágott a rendezői munkába is nemrég.

„Új dal készül! Nagyjából egy hónap múlva jelentkeznék vele egy vadonatúj videóklippel együtt, de nyáron és ősszel is szeretnék új dalokat kiadni, sőt, őszre egy albummal is készülök – jelentette be az örömhírt Zoli. – Május 19-én pedig rendezőként debütálok: a Müpában álllítom színpadra A Michael Legrand Songbookot, többek között Miklósa Erikával és Tóth Verával.”





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás