RETRO RÁDIÓ

„Én most megyek ki innen, hazamegyek” – Rákóczi Feri kiakadt Hajdú Péter kérdéseitől 

Alig tudott uralkodni indulatain a Rádió1 műsorvezetője, aki enyhén szólva nagyon felhúzta magát a neki szegezett kérdések miatt.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.04.01. 10:40
vita

Rákóczi Feri eltöltött egy éjszakát a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában, ahol egy átlagosnak tűnő téma komoly indulatokat okozott. A Rádió1 műsorvezetőjének nincs szigorú elvárása gyermekeivel szemben, számára elsődlegesen a boldogságuk fontos. A rádióst is a szülei csak „lecseszték” egy-egy rossz teljesítmény miatt, de sosem csináltak drámát belőle, mint ahogy ő sem – írja a Bors.

Megtanuljuk, leülünk, kettesnél ne legyen rosszabb. Menjünk tovább, húzzuk föl év végére” – jegyezte meg Feri.

A rádiós válasza azonban nem felelt meg Hajdú Péternek, aki szerint egy gyereknek a legrosszabb jegye négyes lehet. Arra a kérdésre, hogy Feri nem szégyellené-e, ha a lánya osztályt ismételne, indulatosan válaszolt.

„Akkor is az én lányom. Én sem kiabálnék örömömben, hogy megbukott a gyerek. De ez előfordul, ilyen van!” – mondta, majd ahogy egyre mélyebben mentek bele a témába, és a műsorvezető nekiszegezett olyasmiket, hogy ha egy gyerek megbukik az általános iskolában, az a szülő felelőssége. Ezt pedig orvosolni kell, ha nem szorgalmas vagy rossz képességű a gyerek, akkor különórára kell vinni, vagy le kell ültetni, hogy csinálja meg a leckét ahelyett, hogy az iskolatársaival elmegy focizni. Ez végképp kiverte a biztosítékot Ferinél és indulatosan vágott vissza.

Inkább legyen egy boldog asztalos, mint egy szomorú milliárdos. Bele fogsz pusztulni, ha a gyerek bevágja az ajtót, és tizennyolc évesen elmegy Spanyolországba narancsot szedni. Gyönyörű, ringó keblű spanyol nőkkel a tengerben fog meztelenül fürödni, süt le rá a nap és elcsesz az életéből három évet? Én most megyek ki innen, hazamegyek” – jegyezte meg a rádiós, aki végül mégsem hagyta el a stúdiót az apaságról szóló rosszízű vita után.

A teljes beszélgetést péntek este 10 órakor a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában láthatják a nézők.

 

Ezeket olvastad már?
50 éves lett, fogadalmat tett Katus Attila

50 éves lett, fogadalmat tett Katus Attila

Eljegyezték Palvin Barbarát

Eljegyezték Palvin Barbarát

Curtis elhagyta az országot: New Yorkból üzent - Videó!

Curtis elhagyta az országot: New Yorkból üzent - Videó!

Harry herceg sorsa vár Györgyre? Katalin és Vilmos tiltakoznak

Harry herceg sorsa vár Györgyre? Katalin és Vilmos tiltakoznak

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás