„Úgy érzem, mintha kitépték volna a szívem” – egy háború kellett ahhoz, hogy Mila Kunis büszke legyen származására





A színésznő 7 évesen hagyta el hazáját és azóta nem beszélt sokat gyökereiről, egészen addig, amíg ki nem tört a háború Ukrajnában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.13.
kendőzetlen őszinteség

Mila Kunis nem tudott azonosulni Ukrajnával és mindig is amerikainak vallotta magát. Most azonban, hogy szülőhazájában kitört a háború, kijelentette, hogy sosem volt még ennyire büszke ukrán származására, mint most. Férjével nemrégiben adománygyűjtést indítottak, amihez ők hárommillió dollárral járultak hozzá, hogy a rászorulókat támogassák.

A színésznő nemrégiben interjút adott az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt, amiben elmondta, hogy élete egyik legfurcsább érzése tört rá, amikor megtudta, hogy szülőhazájában háború van.

Mila Kunis és Ashton Kutcher hárommillió dollárral támogatta a rászorulókat Fotó: AFP

Mindig is amerikainak éreztem magam. Az emberek azt mondták, ó, olyan kelet-európai vagy. Én meg úgy voltam vele, hogy inkább Los Angeles-i! Aztán megtörtént ez, és nem tudom kifejezni vagy megmagyarázni ami rám tört, de hirtelen olyan volt, mintha a szívem egy részét kitépték volna. Nagyon furcsa érzés volt” – mondta Mila Kunis a Conversations Above the Noise című műsorban.

A színésznő számára eddig irreleváns volt a származása, azonban most Ashton Kutcherrel közös gyermekükkel is elbeszélgettek, és elmondták neki, hogy ők félig amerikaiak és félig ukránok.

Nem hiszem, hogy ellenségnek kellene tekintenünk Oroszország népét. Nem hiszem, hogy ellenségnek kellene tekintenünk Oroszország népét. Arra bátorítom az embereket, hogy nézzék ezt a következő szemszögből: ez a hatalmon lévő emberek műve és nem maguké az embereké” – hangsúlyozta Mila Kunis.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás