„Ez csak egy vicc volt” – Hollywood felbolydult Will Smith pofonja után





Az Oscar-gála kapcsán mindenki csak Will Smith pofonjáról beszél, amit Chris Rocknak kevert le, miután felesége, Jada Pinkett Smith betegségén viccelődött.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.03.29.
botrány

Chris Rock a legjobb dokumentumfilm díjának átadása előtt Smith feleségének ritka betegségével viccelődött, ami a haj részleges, majd teljes elvesztéséhez vezet.

Jada, imádlak, és alig várom a G. I. Jane 2-t! – mondta Chris Rock, amelynek hallatán Will Smith először még nevetgélt, miközben feleségén jól látszott, nem díjazza ezt a humort. Ezek után már csak azt lehetett látni, hogy a színész felpattan, felmegy a színpadra és behúz egy hatalmasat a humoristának. A gála szervezői gyorsan lekeverték a hangot, de Smith szájáról le lehetett olvasni, hogy azt kiabálta, hogy: „Ne vedd a kib*szott szádra a feleségemet.”

Hollywood vegyesen reagált a történtekre, volt, aki teljes mértékben egyetértett a színésszel, aki később átvette az Oscar-díjat a legjobb férfi színész kategóriában. Akadtak azonban többen, akik elítélték, mert úgy gondolják, hogy az erőszaknak semmiképpen nincs helye egy ilyen eseményen.

Az ütés után Will Smith-t többen is vigasztalták, többek között Denzel Washington és Tyler Perry.

 

A Los Angeles-i rendőrség kiadott egy közleményt, amelyben kijelentik, hogy Chris Rock nem tett feljelentést és ők sem kezdeményeznek eljárást a színész ellen – írja a Daily Mail.

Mia Farrow közösségi oldalán a humoristát vette védelmébe: „Ez csak egy vicc volt, egy a sok közül, amit megszokhattunk Christől. Mindig is szókimondó volt, ez még egy enyhe poén volt tőle. És amúgy én szeretem G. I. Jane-t” – írta.

Sophia Bush színésznő ugyanezt vallja: „Az erőszak, az nem oké. A támadás soha nem lehet a válasz valamire. Ugyanakkor Chris már másodszorra viccelődik Jada-n az Oscar színpadán. Valakinek az autoimmun betegségén viccelődni, az egyáltalán nem helyes. Az meg főleg durva, ha valaki ezt direkt teszi. Mindkettőjüknek szusszania kellene egyet.”

Az NBC összegyűjtötte a színészek döbbent reakcióját is az eset kapcsán.

Ezek közül kiemelkedik Nicole Kidman, akinek az arcán látszik, hogy szinte sokkolja, amit látott.

 





Ezeket olvastad már?
Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás