„Ha ez a megoldás, akkor ez a megoldás” – Cseh Laci végre édesapa lesz





Hatalmas a boldogság, Cseh László édesapa lesz. A világbajnok úszó és felesége hét éven át próbálkoztak, eddig sikertelenül. Most azonban örömhírről számoltak be, Diát terhes pocakkal fotózták le, Laci pedig a Borsnak elárulta, júliusban kislányuk születik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.30.
gólyahír

Cseh László és felesége, Dia évek óta tervezték, hogy szülők lehessenek. Tavaly arról vallottak, hogy mindent megtesznek azért, hogy kisbabájuk szülessen, ám eddig nem jártak sikerrel. Úgy tűnik, az úszó augusztusi visszavonulása után ismét fókuszba került a babaprojekt, mert Dia márciusban már terhes pocakkal jelent meg egy nyilvános rendezvényen. Cseh Laci közel 40 hallgató előtt tartott élménybeszámolót egy ráckevei szállodában, s ott is elújságolta az örömhírt. Az egyik vendég a Borsnak beszélt az esemény részleteiről.

Sok új dolgot hallottunk Laciról, a magánéletéről és a pályafutásáról – mondta a lap olvasója a Borsnak.

Az est végén színpadra hívták Diánát is, aki persze sugárzott a boldogságtól. Elmesélték, hogy végre szülők lesznek, nyárra várják a kisbabájukat. A hölgyet virágcsokorral köszöntötték, lerítt róla, hogy éppen élete legboldogabb napjait éli – mesélte a helyi Duna Relax szálloda egyik vendége. Diána elmondta, jó lenne, ha négy gyermekük születne, mert az ő családjukban is négyen vannak testvérek.

A Bors megkereste az úszót, aki talán babonából egyelőre nem árult el bővebb részleteket a gyermekáldásról.

Való igaz, végre szülők leszünk. Júliusban kislányunk születik majd. Már a nevét is kiválasztottuk, azt azonban egyelőre nem szeretném elárulni – mondta el a Borsnak minden idők egyik legnagyobb magyar úszózsenije.

A 36 éves sportoló tavaly augusztusban, a tokiói olimpia után vonult vissza. Pályafutására jellemző, hogy utolsó száma után a friss olimpiai bajnok ellenfele, a kínai Wang Shun is fejet hajtva tisztelgett Cseh előtt. A magyar úszó akkor úgy nyilatkozott, hogy mostantól a családjára, a feleségére akar koncentrálni. A gyerekvállalással kapcsolatban elmondták, akár a lombikprogrammal is megpróbálkoznának, ha más nem hoz eredményt.

Azért van az orvostudomány, hogy segítse az embert. Ha ez a megoldás, akkor ez a megoldás – nyilatkozta tavaly Dia.

Úgy tudjuk, a kislányt 4 éves korában a büszke szülők megtanítják úszni, de nem erőltetik rá a sportágat. Ha egyáltalán nem szeretne sportolni, azt is elfogadják majd.

Versenyen ismerkedtek meg

Cseh László és Dia szerelme már 15 éve tart. A fiatalok 2007-ben egy versenyen ismerkedtek össze egymással. Az úszó a magyar bajnokságon vett részt, ahol Dia hoszteszként az érmeket átadta. A bajnok azonnal kiszúrta magának a lányt.

– Versenyezni mentem, nem a lányokat nézni. De Dia olyan szép volt, hogy nem tudtam róla levenni a szemem – mesélte Cseh Friderikusz Sándor podcastjában. A szerelmesek 2015-ben házasodtak össze, idén nyáron pedig végre szülők lesznek.

Felszaladtak a kilók

Cseh Laci visszavonulása után sem hanyagolta a sportot, de a napi rendszeres edzés hiánya rajta is meglátszik. Nem is tagadja, felszaladtak a kilók, ezen szeretne most változtatni. Terve az, hogy a rendszeres futás mellett újra visszatér – immár csak hobbiszinten – a medencébe is.





Ezeket olvastad már?
Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás