Közeleg az időpont, itt nézheted meg Mága Zoltán koncertjét

A gálakoncerttel a művész köszönetet mond azoknak, akik egészségük kockáztatása árán is küzdenek a kórházakban a betegek gyógyulásáért.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.05.
koncert

A 2022-es esztendőt köszöntő, XIV. Budapesti Újévi Koncert február 6-án vasárnap, 21:25-kor, a második része február 13-án 21:25-kor lesz látható a Duna TV-n.

A XIV. Budapesti Újévi Koncerten egy perces néma főhajtással emlékeztek a fellépők a Covid-19 valamennyi áldozatára, és külön zenei blokkban, a legnevesebb magyar sztárok közreműködésével méltóságteljes főhajtással tisztelegtek a közelmúltban elhunyt Kossuth-díjas művészek, Törőcsik Mari, Balázs Fecó és Kóbor János emléke előtt.

A két koncerten részt vett mintegy 26 ezer fős közönség előtt az idei koncertjén is átadásra került a Budapesti Újévi Koncert Gáladíja, amelyet a Kossuth-díjas operaénekes, Rost Andrea és az amerikai világsztár, Sheléa Frazier kapott.

A koncerten közreműködött a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar, vezényelt a Liszt Ferenc-díjas, érdemes és kiváló művész Kovács, művészeti vezető Zsoldos Béla Liszt Ferenc-díjas zeneszerző. A gálaműsor rendezője a Jászai Mari-díjas Szente Vajk.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás