„Nekem ez most túl sok... Nincs mit mondanom” - 10 milliós adóssággal vádolják, börtönbe mehet Kozso





A zenész egy korábbi hölgy kollégájától kért kölcsön jelentős összeget, amit állítólag nem fizetett még vissza. Szűkszavúan nyilatkozott az énekes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.02.12.
jelentős tartozás

Legrosszabb esetben akár börtönbe is kerülhet a Szomorú szamuráj. A Blikk információi szerint ugyanis Kozso 2015-ben 10 millió forintot kért kölcsön egy külföldre költöző beosztottjától, amit később a nő visszakövetelt tőle. A zenész ügyvédje szerint a teljes összeget visszafizette már Kozso.

Bíróság előtt kell bizonyítania ártatlanságát Kozsonak /Fotó: Metropol

Miután a nő felmondott, még tartották a kapcsolatot, Kozso pedig tudta, hogy külföldre költözött, és viszonylag jó anyagi körülmények közt él„ - mondta el a lapnak a zenész egyik ismerőse.

A lap felkereste a Fővárosi Törvényszéket, akiktől azt a tájékoztatást kapták, hogy az énekes meglátogatta külföldön is a nő ismerősét, és a pénzt azért kérte tőle, hogy saját vállalkozást indíthasson belőle.

Elmondta, szeretne létrehozni egy bárral együtt működő hostelt, azonban az ingatlan belső átalakításához szükséges 25 millió forinttal nem rendelkezik. A férfi azt ígérte a sértettnek, hogy ha rendelkezésére bocsátja a felújításhoz szükséges összeget, akkor 50 %-os részesedést ad neki a későbbi bevételből” - áll a törvényszék tájékoztatójában.

A törvényszék közlendőjéből kiderült, hogy a nő több részletben 10 millió forintot adott a zenésznek, ám egy évvel később, 2016-ban meggondolta magát, és visszakérte a pénzt.

Nem ez az első bírósági ügy Kozso ellen

Szintén 2016-ban azért indult eljárás az énekes ellen, mert a gyanú szerint lopták a vizet és az áramot a teaháza működtetéséhez, és ezzel 1,7 millió forintnyi kárt okoztak a szolgáltatónak. A Blikk beszámolója szerint ez összefüggésben lehetett azzal, hogy a kölcsönt adó hölgynek megingott a bizalma és inkább visszakérte az átadott összeget.

A terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában. Célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította„ - írja tájékoztatójában a Fővárosi Törvényszék.

A teaház rezsijének kifizetése körült voltak kérdőjelek /Képünk csak illusztráció /Fotó: shutterstock

A lap felkereste Kozsot, aki szűkszavúan válaszolt a kérdéseikre.
Stúdióban vagyok és dolgozom. Nekem ez most túl sok... Nincs mit mondanom” - fogalmazott a zenész, majd bontotta a vonalat. Ügyvédje dr. Novák Péter azonban beszédesebb volt, és rámutatott, hogy védence visszafizette már a tartozását még mielőtt elindult volna az eljárás. „Valóban volt egy kölcsön, amelyet késedelmesen, de ügyfelem megfizetett, tehát elszámolt vele. A tízmillió forintot 2021. június 18-án visszafizette a hitelezőnek„ - mondta el a zenész jogi képviselője.





Ezeket olvastad már?
Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás