Csollány Szilveszter a lélegeztetőgépre került olimpiai bajnok sportoló





Korábban beszámoltunk róla, hogy lélegeztetőgépre került egy magyar olimpiai bajnok sportoló, most az is kiderült, hogy ki az.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.12.06.
dráma

A Magyar Nemzet információi szerint Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussal; az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A Magyar Nemzet november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, azon a héten vele szerettek volna interjút készíteni, ekkor azt mondta, hogy örömmel áll a lap rendelkezésére, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik.

Múlt hétfőn csak sms-ben reagált a lap megkeresésére, s azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. A Magyar Nemzet mai megkeresésére nem válaszolt, délután pedig a lap arról értesült, hogy súlyos állapotban van kórházban. A Magyar Nemzet információi szerint először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

A lap érdeklődésére a Magyar Tornaszövetség azt válaszolta, hogy a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás